2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9964 بازدید | 1134 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب دوستان تو این ختم برای همه اعضای گروه یه بار خونده شد و چون قرار بود تا 15 تیر باشه حالا برا 10 روز باقی مانده
یه دور باز برا کل گروه خونده میشه کل گروه رو 4 تا 4 تا کردم تا برا همه دوباره خونده بشه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

گویند "حربن یزید ریاحی" اولین کسی بود که آب را به روی امام بست و اولین کسی شد که خونش را برای او داد

عمر سعد هم اولین کسی بود که به امام نامه نوشت و دعوتش کرد

برای آنکه رهبرشان شود و اولین کسی شد که تیر را به سمت او پرتاپ کرد!

کی می داند آخر کارش به کجا می رسد?

#دنیا دار ابتلاست.

با هر امتحانی چهره ای از ما آشکار می شود,

چهره ای که گاهی خودمان را شگفت زده می کند.

چطور می شود در این دنیا به کسی خرده گرفت و خود را ندید?

می گویند خداوند داستان ابلیس را تعریف کرد تا بدانی که نمی شود به عبادتت, به تقربت,به جایگاهت اطمینان کنی.

خدا هیچ تعهدی برای آنکه تو همان که هستی بمانی نداده است

شاید به همین دلیل است که سفارش شده وقتی حال خوبی داری

و می خواهی دعا کنی,یادت نرود

"عافیت" و "عاقبت به خیری ات" را بطلبی.

#مرحوم حاج اسماعیل دولابی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

خوب عزیزان فردا نوبت این 4 نفره گلمونه ان شالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشد صدقه یادتون نره 😍😘🥰🤩

@نازنین250      

@آرزوشکوه         

@mamanieariya      

@نیلی83      

و در اخراز  شوهر faak تشکر می کنم که زحمت کشیدن به جای ارزوشکوه خوندن خدا رو به دو دست بریده  اقا ابوالفضل قسم میدم همسر faak حاجت مخصوصشون برسن و عاقبت بخیر بشن  و ارزوشکوه هم به زودی با همسر و فرزندشون زیر یه سقف باشادی زندگی کنند

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

نماز روز یکشنبه ماه ذی القعده تا اخر ماه ذی القعده فرصت دارید بخونید فقط روز یکشنبه اول غسل کنید و بعد وضوع بگیرید و بعد نماز رو بخونید التماس دعا دارم خیلی ثواب دارهذ

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

خدای من خدای من هوراااااااااااااااااااااااااااااا 💃💃💃🤩🤩💃🤩💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

ما می توانیم بلاخره faak جونم داره مادر می شه خداوندااااااا خبر شما رو هم بشنوم خوشحالی کنم خدایا شکرت خدا دید شوهر faak چه دل پاکی داره بلاخره داد

خدایا خاله شدم خاله شدم خدا رو به خون امام حسین قسم میدم این ختم رو بی جواب نزاره خبر حاجت روایی همه شمارو بشنوم اشک تو چشام جمع شد 😥 😥

Faak از همه شما تشکر کرده 

اینم دومین حاجت که گرفتیم دوستان 😘😘😘😘فداتون بشم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕