2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

@takparrr

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله شوهرت یه شغل خیلی خوب و مناسب هر شغل و جایگاهی که خودتون دلتون میخواد نصیبش بشه صدقه یادت نره گلم 🤗🥰😘

کسانی که فردا خوندن بیان لایک کنن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

«یکی از علما نجف حدود یکصد سال پیش، در خواب، حضرت عزراییل را می بیند، پس از سلام می‌پرسد: «از کجا می آیی؟»، ملک الموت می‌فرماید: «از شیراز!، روح مرحوم میرزا ابراهیم محلاتی را قبض کردم.»، شیخ می‌پرسد: «روح او در چه حالی است؟»، عرزاییل می‌فرماید: «در بهترین حالات و بهترین باغ‌های عالم برزخ، خداوند هزار ملک را برای انجام دستورات شیخ قرار داده است.»، آن عالم پرسید: «آیا برای مقام علمی و تدریس و تربیت شاگرد به چنین مقامی دست یافته است؟»، فرمود: «نه!»، گفتم: «آیا برای نماز جماعت و بیان احکام!»، فرمود: «نه!»، گفتم پس برای چه؟ فرمود: «برای خواندن زیارت عاشورا».

نقل است که مرحوم میرزا، سی سال آخر عمرش، زیارت عاشورا را ترک نکرد و هر روز که به سبب بیماری یا امر دیگری نمی‌توانست بخواند، نایب می‌گرفت.

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🌹برا شرکت در ختم به لینک زیر برید🌹
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4458386/ختم-سوره-یس?page=1
فضیلت و خواص خواندن سوره یس که قلب قران هست

رسول خدا (ص) فرموده اند: در قرآن سوره ای هست که خواننده خودش را شفاعت می کند و شنونده اش را می آمرزد و به خواننده اش خیر دنیا و آخرت را می دهد و این سوره دافعه و قاضیه است، یعنی از صاحبش بدی ها را دفع می کند و حاجت هایش را برآورده می کند و هر که آن را بخواند، برایش ثواب 20 حج نویسند و هر کس یاسین را در قبرستان بخواند خدای تعالی عذاب او را آن روز تخفیف دهد و به عدد مردگان قبرستان برای او حسنه نویسد و از او سیئات را محو نماید.

رسول خدا (ص) به حضرت علی (ع) فرمودند: یا علی { یاسین } را بخوان که در آن ده برکت است: گرسنه ای نخواند مگر سیر شود،‌ تشنه ای نخواند مگر سیراب شود، برهنه ای نخواند مگر پوشیده شود و نه مجردی مگر تزویج نماید و نه ترسیده ای مگر ایمن گردد و نه مریضی مگر شفا یابد و نه محبوسی و زندانی مگر رها گردد و نه مسافری مگر سالم برگردد و اگر نزد مرده ای خوانده شود، خداوند سیئات را از او محو کند و گمراهی نخواند مگر راه یابد .

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@mamibadoo

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله یه خونه خیلی خوب همون که مدنظرته به زودی زود بخرین و توش با سلامتی و ارامش زندگی کنید و تو ختم های منم شرکت کنی 🥰😘🤗صدقه هم یادت نره 

کسانی که فردا خوندن بیان لایک کنند

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@ریحااااان    

‍ 

عزیزم امروزنوبت شماست ان شالله به همه ارزوهای قشنگت برسی و حاجت روا بشی گلم 😘🥰🤗 صدقه یادت نره گلم

کسانی که خوندن بیان لایک کنن

دوستان اشتباه کردم ریحان ها خیلی شبیه هم بود اینو لایک کنید وقتی خوندید بالایی یه دونه آ کم داره 😁

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@مهتاب_ی

عزیزم فردا نوبت شماست عزیزم ان شالله هر ارزویی داری به زودی بهش برسی و حاجت روا بشی 🥰🤗😘 صدقه یادت نره گلم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

خدارو شکر یکی از هم گروهی هامونtakparrr حاجت روا شد و شوهرش یه شغل خوب پیدا کرد خیلی خیلی خوشحال شدم انگار خودم حاجت گرفته باشم ان شالله خبر حاجت روایی و خوشحال شدن شما رو بشنوم صلوات  🤲

خواهش میکنم با دل و جون بخونید توکل کنید سعی کنید غیبت نکنید دروغ اینا نگید تو این دوران خیلی مواظبت کنید همگی به حاجت هامون برسیم اول خودم باید مواظب باشم بعد شما

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@sobranie

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله تو زندگی ارامش داشته باشی و به همه ارزوهای قشنگت برسی صدقه یادت نره 🥰🤗😘

کسانی که فردا خوندن بیان لایک کنند

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@asaaaaaalllll

مینا نوایی جان فردا روز شماست ان شالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده و سال دیگه بچه به بغل تو ختمم شرکت کنی  صدقه فردا یادت نره گلم 😍🤩🥰😘

کسانی که فردا خوندن لایک کنن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@آتش9296

نسرین خانم فردا نوبت شماست ان شالله همسرت یه شغل خوب مناسب پیدا کنن و با سلامتی و شادی صدقه یادت نره گلم 😘😍🥰🤩

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕