2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

@mersan96

عزیزم امروز نوبت شماست ان شالله هر حاجتی داری حاجت روا بشی عزیزم  صدقه یادت نره 

اونایی ام که صدقه  ندادن تو روزی که ختم برا اونا خونده شده حتما بدن چون من یادم میره هی بگم

😊😘😋🥰🌷🤗

اعضای گروه اونایی که خوندن بیان لایک کنن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@بهارجاودان

عزیزم فردا نوبت شماست امیدوارم پدرو مادرت همیشه سلامت باشن مام برا سلامتی همه مردم مخصوصا خانواده شما دعا می کنیم😘🤗🌷🥰 صدقه هم یادت نره گلم 

خوب عزیزان بیایین لایک کنید کسانی که خوندن 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@معجزهخدا

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله هر حاجتی داری بهش برسی مام برا حاجت روا شدنت دعا می کنیم صدقه هم یادت نره گلم 😘🥰🤗

خوب بچه ها بیایین اونایی که خوندن لایک کنن 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@goleyas8396

عزیزم فردا نوبت شماست انشالله حالت پسرت خوب خوب خوب بشه و اونقدر زیاد حرف بزنه بدو بدو کنه اونقدر ببریش پارک که نگووووو🤗😋😍🥰😘 صدقه هم یادت نره گلم 

خوب دوستان اونایی که خوندن بیان لایک کنند

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@ترشک_شیرینک  

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله به تمام ارزوهای قشنگت برسی و مام برا حاجت روا شدنت دعا می کنیم صدقه هم یادت نره 🌹😘🤗🥰

خوب دوستان هرکی خوند بیاد اینجا رو لایک کنه 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@asaaaaaalllll

فاطمه جان فردا نوبت شماست ان شالله به زودی صاحب یه خونه خوب بشی  مام برا حاجت روا شدنت دعا می کنیم صدقه هم یادت نره😘🤗🥰

دوستان هرکی صدقه اش یادش رفته نداده بده 

هر کی خوند اینجا رو لایک کنه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@سالووووومه

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله صاحب یه خونه خوب می شی مام برا حاجت روا شدنت دعا می کنیم صدقه یادت نره 😘🥰🤗

خوب دوستان کسانی که خوندن بیان اینجا رو لایک کنن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@پیشته

عزیزم فردا نوبت شماست گلم امیدوارم به اون حاجت خاص دلت برسی و مام برا حاجت روا شدنت دعا می کتیم صدقه هم یادت نره عزیزم 😘🤗🥰

خوب دوستان کسانی که خوندن بیان لایک کنن 

بعضی هام مثل تاریخ تولید تخم مرغ غیره که وقتی میخریم می بینیم تاریخ تولیدش فرداس بعضی هام نخونده لایک می کنن 😁 یه روز زودتر 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@bahztah

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله خیلی خیلی سریع به عشقت برسی و باهاش ازدواج کنی 💃💃و خوشبخت بشی برا حاجت روا شدنت دعا می کنیم  صدقه هم یادت نره گلم 😘🤗🥰🌹

کسانی که خوندن فردا بیان لایک منن 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@"پولدار"

عزیزم فردا نوبت شماست  برای گشایشی معجزه وار در زندگیت دعا کنیم ان شالله حاجت روا بشی صدقه یادت نره گلم 😘🌹🥰

اونایی که خوندن فردا بیان لایک کنن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
سلام من هم هرروزمیخونم  انشاله همه حاجت روا بشن برای منم دعاکنید

عزیزم کجایی من درخواست دوستی ام دادم هنوز قبول نکردی خیلی وقته خبری ازت نیست تا چند روز دیگه نیایی پیام نزاری که می خونی یا نه حذف خواهی شد منتظرپیامت تو خصوصی هستم درخواستم دادم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@rahaa98

فرشته جون عزیزم فردا نوبت شماست دعا می کنیم از شرررررر اون کسی که تو زندگیت مشکل ایجاد کرده خلاص بشی و با شوهرت تو ارامش زندگی کنی گلم صدقه یادت نره 😘🥰🤗

دوستان اونایی که فردا خوندن بیان لایک کنن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@نگین9331  

عزیزم امروز نوبت شماست ان شالله هم پول پیش خونه جور می شه هم اونقدرررررر خدا می رسونه و به پولتون برکت میده که یه خونه خیلی خوب که تو خوابم نمیدیدی صاحبش بشی و با ارامش با شوهرجون و فرزندان توش زندگی کنی عزیزم 🥰🌹🤗😘 صدقه یادت نره گلم 

هرکی خوند بیاد لایک کنه 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

🌹* امام صادق (ع) فرمودند به درستی که من چند خير را برای خواننده زیارت عاشورا تضمين می‌نمایم؛ اول: زيارتش قبول شود، دوم: سعی و کوشش او شکور باشد، سوم: حاجات او هرچه باشد، از طرف خداوند بزرگ برآورده می‌گردد و نا اميد از درگاه او برنخواهد برگشت؛ زيرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد. (بحارالانوار-جلد 98-ص 300‪(

🌹* در روايت ديگر از امام باقر (ع) می‌خوانيم: اگر مردم می‌دانستند زيارت امام حسين (ع) چه ارزشی دارد، از شدت شوق و علاقه می‌مردند و حسرت رسيدن به آن پاداش ها، جسم و روح آنها را پاره پاره می‌کرد. (بحارالانوار-جلد 101 –ص 18)

🌹 امام صادق‏ (ع) همچنین فرموده‌اند: خداوند سوگند یاد کرده که زیارت زائری که زیارت عاشورا را تلاوت نماید، بپذیرد و نیازمندی‌هایش را برآورده سازد. او را از آتش جهنم برهاند و در بهشت برین جای دهد و همچنین حق شفاعت و دستگیری کردن از دیگران را به وی عطا نماید.

🌹 در کتاب مفاتیح الجنان و قبل از متن زیارت عاشورا، حدیثی از امام باقر در ثواب این زیارت آمده است که می‌فرمایند: به تحقیق این دعا دعایی است که ملائکه آن را می‌‏خوانند و خداوند در قبال آن برای تو صد هزار هزار درجه می‏‌نویسد و مثل کسی خواهی بود که با امام حسین (ع) شهید شده باشد. نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین‏‌ (ع) را از روزی که شهید شده است.

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@royaaa66

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله سال اینده بچه به بغل تو ختم های دیگه ام شرکت کنی وفرزند صالح و سالم نابغه داشته باشی صدقه یادت نره 😘🥰🤗

کسانی که فردا خوندن بیان لایک کنن اینجا رو 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕