2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نگین جان 🙏🙏🌹.. چشم حتما .اسم شهید رو یادداشت کردم ... نگین جان اسم ها رو داخل تاپیک خودم اعل ...

چشم عزیزم من امروز این قدر کار داشتم وخسته م که متوجه نشدم تاپیک شهدا نبوده همین که آیدی قشنگتو دیدم پیام گذاشتم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

قرار بود این ختم تا 15 تیر ادامه پیدا کنه و گفته بودم که از 3 روز یه بار اطلاع بدید خیلی ها اطلاع ندادن خودم تگشون کردم باز جواب ندادن 53 صفحه رو زیر رو کردم ببینم کیا چه موقع اومدن و چند روزه که نیومدن خیلی ها اصلا یادشون رفته بود خیلی ها گفتن چند روز خوندیم بعدش ول کردیم خیلی ها گفتن چند روز می خونیم چند روز نمی خونیم با اینکه چندین بار گفته بودم که نمی خونید اطلاع بدین می خونید اطلاع بدین اجباری نیست با اینهمه گفته بودم حق الناسه من خودم به شخصه اونایی که مسخره بازی دراوردن وقتمو گرفتن  نمی بخشم چون خیلی ها چندین صفحه ازم سوال پرسیدن چطوری بخونیم و غیره با اینکه صفحه اول کامل توضیح داده بودم بازم توضیح دادم خیلی ها تگ نمی شدن چندین صفحه دنبالشون گشتم خیلی ها یه نام کاربری عجیب داشتن مثلا zzzzzzzzzzzzzzzzzz کور شدم هی شمرده چند تا z هستن اخرشم گفتم شاید اشتباه بشمارم صداشون نکنم دلشون بشکنه چون قول داده بودم تگشون کنم رفتم کل صفحات رو گشتم ریپ کردم اخرش گفتن منصرف شدن باز چیزی نگفتم  و امروز همه اونارو حذف کردم که حقی از اونایی که می خونن ضایع نشه
🌷🌷🌷و مژده به اونایی که اومدن و اونایی که من هی تگ کردم اومدن و گفتن می خونن فقط وقت نمی کنن بیان اینجا ولی خودم دیدن تو تاپیکهای دیگه چطوری وقت می کنن برن و نظر بدن اما اینجا که متعلق به همه ائمه و حاجت خودشونه یه لایک نمی زنن اما باشه همینکه به تگم لطف می کنید جواب میدید ممنونم🌷

🌹🌹حالا این 10 روزی که اضافه اومده ما کلا 41 نفریم 10 روز باقی مونده رو هر روزش متعلق به 4 نفرمون هست یعنی هرکی زیارت عاشورا می خونه نیت کنه برای حاجت روایی 4 نفری که روزشونه و اینجوری حق کسی ضایع نمی شه 🌹🌹🌹🌹

در اخر طبق قولی که دادم تاپیک رو می بندم  هرکس که روزشون هست رو تگ می کنم روز خودش شما فقط میایین لایک می کنید هرکسی حرفی سخنی چیزی داشت اون یکی تاپیکهام پیام بزاره حتما ببایید لایک کنیدها وگرنه میام باز حذف میکنم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
چشم عزیزم من امروز این قدر کار داشتم وخسته م که متوجه نشدم تاپیک شهدا نبوده همین که آیدی قشنگتو دیدم ...

ممنون عزیز دلم .. دل به دل راه داره منم خودم اومدم خدمت تاج سرم 😘😘😘🙏🙏🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

27 اردیبهشت     sorayyaa  ارامش خودشون ودخترشون
28اردیبهشت.         Faak    فرزند صالح
29اردیبهشت       m990m
30اردیبهشت.          مهتاب1515
31 اردیبهشت.  mamanieariya
1خرداد            نیلی83       ازدواج موفق با ارامش
2خرداد.        نازنین250.  فردا میرن ان تی جواب خوب بگیرن
3خرداد.         آرزوشکوه.  ازادی همسرشون باپرداخت بدهی
4خرداد.      Setareysharghy
5خرداد       مامان67
6خرداد.       مامان_سهیل_خان
7 خرداد       soozana
8خرداد      آلالهسرخ.     اللهم عجل لولیک الفرج
9خرداد.  آناهید98.       ازدواج موفق
10خرداد.     shmsz
11خرداد.   پرندگان
12 خرداد       مهاخانوم.  زهره خانم به هدفشون برسن
خرداد      savahele_khalig
14خرداد    mersan96
15 خرداد     بهارجاودان.  سلامتی پدرومادرشون
16 خرداد      معجزهخدا
17خرداد.   goleyas8396سلامتی پسر 2 خورده ای سالشون
18 خرداد      ترشک_شیرینک
19 خرداد.       asaaaaaalllll فاطمه خانم خرید خانه 
20 خرداد        سالووووومه.  خرید خانه
21  خرداد.     پیشته  مریم خانم رسیدن به حاجتشون
22 خرداد.     bahztah. باعشقشون سریع ازدواج کنن
23 خرداد. .   "پولدار" حاجت دلشون 
24خرداد.  rahaa98. خلاصی از شر دشمن تابه ارامش برسن
25خرداد.      نگین9331 جورشدن پول پیش خونه خوب
26 خرداد        royaaa66 فرزند صالح 
27 خرداد   takparrr یه شغل خوب و دائمی برای همسرشون
28 خرداد       mamibadoo.      خرید خانه خوب
29 خرداد      ریحاااان
30 خرداد    مهتاب_ی
31 خرداد  . sobranie.       آرامش در زندگی
1 تیر.         مادر مهناز ازدواج دخترشون
2  تیر.        sheyda_90 
3 تیر.         Asaaaaaalllll.  فرزندصالح برای مینا نوایی
4 تیر آتش9296.  شغل مناسب دائمی برای همسرنسرین خانم
5 تیر            tinataban 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

...........................................................................
6 تیر       مهتاب1515     sorayyaa. . faak.    M990m
7 تیر    نازنین 250‪ نیلی83   mamanieariya     ارزوشکوه 
8 تیر setareyesharghey مامان67  مامان سهیل خان soozana
9 تیر.       الالهسرخ.  اناهید 98   shmsz. پرندگان
10 تیر  مهاخانوم  بهارجاودان. savahele_khalig. Mersan96  
11 تیر معجزهخدا.  .asaaaaaalllll ترشک شیرینک goleyas8396
12 تیر سالووووومه. پیشته  bahztah. پولدار 
13 تیر rahaa98. نگین9331   royaaa66  takparrr
14 تیر mamibadoo. ریحااان.  مهتاب _ی  sobranie 
15 تیر. مادر مهناز.      sheyda90.      اتش 929‪6
Asaaaaaallll. Tinataban 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@پرندگان

عزیزم فردا روز شماست اومیدوارم هر حاجتی داشته باشی به زودی حاجت روا بشی 🤗😊🌹😘🥰

الان همه اونایی که میان بگن خوندیم این قسمت رو لایک کنن تا بدونم کیا اومدن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

قرار بود این ختم تا 15 تیر ادامه پیدا کنه و گفته بودم که از 3 روز یه بار اطلاع بدید خیلی ها اطلاع ندادن خودم تگشون کردم باز جواب ندادن 53 صفحه رو زیر رو کردم ببینم کیا چه موقع اومدن و چند روزه که نیومدن خیلی ها اصلا یادشون رفته بود خیلی ها گفتن چند روز خوندیم بعدش ول کردیم خیلی ها گفتن چند روز می خونیم چند روز نمی خونیم با اینکه چندین بار گفته بودم که نمی خونید اطلاع بدین می خونید اطلاع بدین اجباری نیست با اینهمه گفته بودم حق الناسه من خودم به شخصه اونایی که مسخره بازی دراوردن وقتمو گرفتن  نمی بخشم چون خیلی ها چندین صفحه ازم سوال پرسیدن چطوری بخونیم و غیره با اینکه صفحه اول کامل توضیح داده بودم بازم توضیح دادم خیلی ها تگ نمی شدن چندین صفحه دنبالشون گشتم خیلی ها یه نام کاربری عجیب داشتن مثلا zzzzzzzzzzzzzzzzzz کور شدم هی شمرده چند تا z هستن اخرشم گفتم شاید اشتباه بشمارم صداشون نکنم دلشون بشکنه چون قول داده بودم تگشون کنم رفتم کل صفحات رو گشتم ریپ کردم اخرش گفتن منصرف شدن باز چیزی نگفتم  و امروز همه اونارو حذف کردم که حقی از اونایی که می خونن ضایع نشه
🌷🌷🌷و مژده به اونایی که اومدن و اونایی که من هی تگ کردم اومدن و گفتن می خونن فقط وقت نمی کنن بیان اینجا ولی خودم دیدن تو تاپیکهای دیگه چطوری وقت می کنن برن و نظر بدن اما اینجا که متعلق به همه ائمه و حاجت خودشونه یه لایک نمی زنن اما باشه همینکه به تگم لطف می کنید جواب میدید ممنونم🌷

🌹🌹حالا این 10 روزی که اضافه اومده ما کلا 41 نفریم 10 روز باقی مونده رو هر روزش متعلق به 4 نفرمون هست یعنی هرکی زیارت عاشورا می خونه نیت کنه برای حاجت روایی 4 نفری که روزشونه و اینجوری حق کسی ضایع نمی شه 🌹🌹🌹🌹

در اخر طبق قولی که دادم تاپیک رو می بندم  هرکس که روزشون هست رو تگ می کنم روز خودش شما فقط میایین لایک می کنید هرکسی حرفی سخنی چیزی داشت اون یکی تاپیکهام پیام بزاره حتما ببایید لایک کنیدها وگرنه میام باز حذف میکنم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

دوستان ختم سوره یس هم  گذاشتم که از 17 تیر شروع می شه به دنبال این ختم هرکسی دوست داشت و خواست شرکت کنه وارد لینکی که می زارم بشه  وصفحه اول قانون ختم رو بادقتت فراوان فراوان هااااااا بخونه اگه تمایل داشت بنویسه خوندم منم هستم
 https://www.ninisite.com/discussion/topic/4458386/ختم-سوره-یس?postId=139203337

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@مهاخانوم

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله به همه ارزوها و حاجت هایی که داری برسی گلم مام برا حاجت روا شدنت دعا می کنیم 😘🥰😊

حالا بیایین لایک کنید ببینم کیا اومدن می خونن کیا نمیان 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕