2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست
خب مگه نمیگی طرز نگاه خانوادت رو میشناسی؟؟ بشین بدون پیش زمینه قبلی بهش فکر کن و حرفا و رفتار رو ...

بلخ عزیزم اون نگاه یعنی یه چیزی هست و تو نمیدونی و ما نمیتونیم بگیم ....

ولی میترسم حتی با قسم قرآن هم راه نیان ..یعنی این گناه رو به جون بخرن ولی زندگی من بهم نخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ؟  سر به راه شدده یعنی چی ؟ من اگررررر کوچکترین چیزی از همسرم بشنوم یک ساعت هم نمیمونم& ...

زندگی خودتونه و خط قرمزای خودتون آبجی منم طرز فکرم برای خودم محترمه نه برا کس دیگه ای  

حالا هنوز که معلوم نشده چی بوده قضیه انشالله هم که نباشه

ولی

یدونه معصوم بدون گناه داریم تو دنیا که اونم در غیبته  

انشالله هرجور که به صلاحته پیش بیاد

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
زندگی خودتونه و خط قرمزای خودتون آبجی منم طرز فکرم برای خودم محترمه نه برا کس دیگه ای     ...

مرسی عزیزم .ان شالله 

راستش من منظورت رو متوجه نشدم از اینکه گفتی رو خط قرمزتهات فکد کن ...یعنی چی کار کنم ؟

مرسی عزیزم .ان شالله  راستش من منظورت رو متوجه نشدم از اینکه گفتی رو خط قرمزتهات فکد کن ...یعن ...

قربوست 

منظور این بود یک چیز و اونقدر بزرگش نکن

اولا قانون جذب

دوما شاید آدم هایی باشن تو زندگیت که ارزششون زیاد باشه ولی ازش رد باشن

خوبه سنسورات حساس باشه ولی آخه مگ میشه آدم با یبار خطا همه درارو بروی خودش ببنده؟!

درسته فکر میکنی اگه کسی رد بشه عزت نفست لک میوفته روش ولی بعضی آدما ارزششو دارن خصوصا اگه روش برخورد با موضوعو بری با مشاور درمیون بزاری و تو روش گفتن و برخوردت بکار ببریشون

بازم میگم...برای آدمی که ارزش داشته باشه

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
کاش میتونستی از یه مشاور کمک بگیری  خودتو اذیت نکن عزیزم خدا خودش کمکت میکنه😘❤

چی بگم ...حس میکنم بع یه نفر غیر از مشاور نیاز دارم که همراهیم کنه ...مثل یه دوست ...ولی نمیتونم و انگار نمیخوام به کسی اعتماد کنم در این زمینه ...یعنی نمیخوام زندگیم تو دهن کسی بیفته

کاش میتونستی از یه مشاور کمک بگیری  خودتو اذیت نکن عزیزم خدا خودش کمکت میکنه😘❤

متاسفانه همین  الان حس میکنم پای چپم باز لمس شده و حالت تهوع عصبی اومده سراغم چنددتا از علائم حمله ...بعد از ماهها ....

از استرس 

چون امشب به طور جدی راجع بهش فکر کردم 

متاسفانه همین  الان حس میکنم پای چپم باز لمس شده و حالت تهوع عصبی اومده سراغم چنددتا از علائم ح ...

همینجا یه دوست خوب پیدا کن و ازش کمک بخواه جوری که آرومت کنه و همراهت باشه

خودتو اذیت نکن گلم مهمترین فرد تو زندگیه آدما خودددِ خووددِ آدمه هوای خودتو داشته باش منم شکست عشقی دیدم حالمم خیلی بد شد خیلییی ولی دیگه از یه جا به بعد دیدم دارم خودمو واسه کسی نابود میکنم که عین خیالش نیس تصمیم گرفتم فراموش کنم و هربار که موفق میشدم به خودم جایزه میدادم مثلا خودمو به یه لیوان چای دعوت میکردم یا یه کتاب خوب میخوندم اینجوری کم کم خودمو قوی کردم و فهمیدم هیچچچکس تو دنیا مهمتر از خود آدم نیست حتی همسر آدم