2777
2789
عنوان

چرا اینقدر عوتی های چین کم بوده؟!

552 بازدید | 42 پست

با ۸۱ هزار خرده ای مبتلا ۳ هزار خرده فوتی بعد

ایتالیا با ۷۴ هزار تا ۷ هزار خرده فوتی ایرانم که با ۲۹ هزار خرده ۲۳۰۰ فوتی چرا فوتی های چین کم بودن؟! 

بعد میگن این ویروس تا زمانیکه واکسنش بیاد هست چه جوریه چین دیگه صفر شد!! هر چقدرم بهداشت رعایت کنن با یک میلیارد جمعیت عجیبه صفر شد!

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

لعنتی همه جاروالوده کردن. خودشونو کمترمیمیرن

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون رعایت میکنن بدنشونم با فست فود پر نشده

اره راس میگی با فست فود پر نشده با سوسک و موش و خفاش پر شده🤣

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

حتما واکسنش رو پیدا کردن ولی نمیگن

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
اره راس میگی با فست فود پر نشده با سوسک و موش و خفاش پر شده🤣

والا یه مشت آشغال میخورن فست فود بی گناهه ما در برابرش هیچه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
والا یه مشت آشغال میخورن فست عود بی گناهه ما در برابرش هیچه

همونو میگم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰