2777
2789
عنوان

چرا اینقدر عوتی های چین کم بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 42 پست

چون چین شهر ووهان که الوده بود رو قرنطینه کردن بدون رفت و آمد با پیشرفته ترین وسایل شهر رو ضدعفونی میکردن بهترین وسایل پیشگیری در اختیارشون بود و مردم همه رعایت میکردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به رعایت مردم نداره چون مراکز درمانی تو کشورهای دیگه خیلی پیشرفته ست و کادر درمانی خیلی پیشرفته ست و به بیمار رسیدگی میکنن 

من یه فیلم از بیمارستان های ایران دیدم با بیمارهای کرونایی خیلی بد رفتار میکردن واقعا دلم براشون سوخت

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
ربطی به رعایت مردم نداره چون مراکز درمانی تو کشورهای دیگه خیلی پیشرفته ست و کادر درمانی خیلی پیشرفته ...

تو ایران تو حالت عادی بری بیمارستان خوارت میکنن

وای به حالا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ربطی به رعایت مردم نداره چون مراکز درمانی تو کشورهای دیگه خیلی پیشرفته ست و کادر درمانی خیلی پیشرفته ...

پس ایتالیا و اسپانیا چی!! اونا که پیشرفتن

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
پس ایتالیا و اسپانیا چی!! اونا که پیشرفتن

دقیق نمیدونم یکی به من گفت ایتالیایی ها خیلی سیگار میکشن و چون ریه هاشون مشکل داره زود میمیرن 

حالا دقیق نمیدونم

منم شنیدم 

این نظر منه:

این یه جنگه،مهم نیست چندتا از خودت میکشی

مهم این سر بقیه چی بیاری،چرا باید ویروس بیشتر افراد پیر و ضعیف درگیر کنه؟؟؟

بنظرم بیشتر جنگ برا اقتصاد

حالا ی مدت دیگ اگه چین بگه من واکسن ساختم خدا تمن پول میره تو جیبش   چیشد ک همه جا بدبختی شیوع کرد ولی خود چین پاک شد؟؟؟اروپا با اون امکانات و عظمتش وضع خوبی ندارن ما که یه کشور جهان سوم تحریم شده ایم  

💗A💗

شما از یه فیلم که معلوم‌نیست درست هست یا کادر درمانو زیر سوال میبری تو این شرایط سخت دارن کار میکنن  داداش من پرستاره دوتا بیمارستان میره با جون و دل همیشه کار کرده و میکنه همیشه بیماراش بعد بهبودی براش هدیه میارن 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
شما از یه فیلم که معلوم‌نیست درست هست یا کادر درمانو زیر سوال میبری تو این شرایط سخت دارن کار میکنن& ...

زیر سوال نبردم و من مطمئنم خیلی زحمت میکشن ولی من خودم تو شرایط عادی تو بیمارستانا دیدم که خیلی از پرستارا رفتار درستی ندارن حالا با اون فیلم کاری ندارم ولی بعضی ها هم واقعا دارن زحمت میکشن و من قدردان زحمت هاشون هستم

2790
2778
2791
2779
2792