2777
2789
عنوان

چرا اینقدر عوتی های چین کم بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 42 پست
چون رعایت میکنن بدنشونم با فست فود پر نشده

عزیزم اونا هزارچیز بدتر از فست فوت میخورون 

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

چون همون اول همه جا قرنطینه شد. تو10روز بیمارستان ساختن. چین فقط دوهفته اول دوسه تا پرستارمرد و رعیس بیمارستانشون چرا دیگه کسی نمرد ازپزشکا چون تجهیزات داشتن ایران چی هرچی دکتر پرستاره بدبخته داره میمییره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همشونم اینارو نمیخورنا

ماهم همه هممون فست فود نمیخوریما

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

صفر نشده هرروز دارن امار میدن بازم هست ولی خیلی خیلی کم شده

قرنطینه کامل

بستری کردن اکثر بیمارا

یااگه بیماری رو میفرستادن خونه باز بهش خدمات میدادن باپیک

ایتالیا جمعیت پیر خیلی گسترده ای داره و خب احتمال فوت بعد از مبتلا شدن هم بیشتره

آمریکا هم نمیدونم😐

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]

اونا خرید دم عید ن‌رفتن چهارشنبه سوری نگرفتن دید وبازدید نرفتن مسافرت نرفتن سیزده بدر نرفتن.عوضش نشستن خونه یه ماه تمام و کتاب  وفیلمو .....

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
همه همشونم اینارو نمیخورنا

چرا اکثریت میخورن من رئیسمون جین زیاد میرفت میگفت هیجی خوب پیدا نمیشه میگفت برا چند روزی که من اونجا میرفتم غذا از ایران میبردم فقط آب معدنی میشه اونجا خورد گفت یه بار میگو سفارش دادم گفتم باز میگو غذا خودمونه میگفت برام که اوردن هنوز میگوها زنده بودن😖

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
چرا اکثریت میخورن من رئیسمون جین زیاد میرفت میگفت هیجی خوب پیدا نمیشه میگفت برا چند روزی که من اونجا ...

وایییی

چ بد

ولی من از همین چین رفته ها شنیدم ک پیراشون بیشتر جکوجونور میخورن

هزار تا چیز بدتر ؟ اونا که میخورن سرشار از خاصیت غذاهایی دریاییشون سرچ بزن

چی بگم ولله 

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
وایییی چ بد ولی من از همین چین رفته ها شنیدم ک پیراشون بیشتر جکوجونور میخورن

اره میگفت به چشم خودم دیدم سوسکا رو جمع کرد سرخشون کرد مثل پفیلا شدن  و یه عرقم روش خورد خوابید ... من قبلا تو کلیپا میدیدم ولی از وقتی رئیسمون تعریف کرد بیشتر باورم شد

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
چجوری کره تونست کنترل کنه

کره اخه الان فصل گرمشونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره میگفت به چشم خودم دیدم سوسکا رو جمع کرد سرخشون کرد مثل پفیلا شدن  و یه عرقم روش خورد خوابید ...

تو شرکت فامیلمون چینی هس

میگه یه روز دیدم غذاشو اورد و تعارف کرد

تو قابلمه شو نگاه کرده گفته این چیه چینیه گفته کرم شب تابه پره پروتئینه بخور😖😖

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2790
2778
2791
2779
2792