2777
2789
عنوان

پایتخت 6

| مشاهده متن کامل بحث + 3055 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهیمه و رحمت ازدواج نمیکنن بهبود برمیگرده

آهان ممنونم واسه نظرتون😇

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍

بهتاش عروسی نمیکنه نه با مبینا نه ساناز نه دختر مالکی رحمت و فهیمم که نه چون بهبود زنده است حالا من موندم دختر محمود نقاش با ارسطو یا رحمت ؟؟؟

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
الان استرس مواد جاساز ارسطو رو هم باید بکشیم🤕

آره 😀

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
منظورت  تون چیه؟

منظوری نداشتم ببشید😟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

دختر من که میگه مامان تحمل ندارم تا شب صبر کنم تا شروع بشه

داره لحظه شماری میکنه برا برگشت بهبود

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

بنده خدا فهیمه داشت حرص موهای فر کردش با آب قند و میخورد و میخواست تلافی کنه خورد تو کاسه کوزه اش اما اگه بهبود آفریقا زن گرفته باشه و اونا دوتا بچه سیاه ها واسه خودش باشه حق فهیمه اس که بره با رحمت

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
بنده خدا فهیمه داشت حرص موهای فر کردش با آب قند و میخورد و میخواست تلافی کنه خورد تو کاسه کوزه اش ام ...

اگه زن داشت اینهمه ریشو پشم نداشت و از بیمارستان تماس نمی‌گرفت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌احتمالا یا تو کما بوده یا بی حافظه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792