2777
2789
عنوان

کلید اسرار

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 88 پست
عشقم راحت قیدمو زد خیلی اذیتم کرد با رفتاراش و حرفاش خیلی دلمو شکست آخرشم رفت با یکی دیگه 

رابطه اتون در چه حد بودن فقط بین خودتون؟؟؟؟؟ یه چیزی میگم عشقی که با دیدن یکی دیگه بره عشق نیست برای اون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقم راحت قیدمو زد خیلی اذیتم کرد با رفتاراش و حرفاش خیلی دلمو شکست آخرشم رفت با یکی دیگه

دختری به کوروش کبیر گفت : من عاشقت هستم.
کوروش گفت : لیاقت شما برادر من است که از من زیباتر است و پشت سر شما ایستاده.
دخترک برگشت و دید کسی نیست !!! کوروش گفت : اگر عاشقم بودی پشت سرت را نگاه نمی کردی

رابطه اتون در چه حد بودن فقط بین خودتون؟؟؟؟؟ یه چیزی میگم عشقی که با دیدن یکی دیگه بره عشق نیست برای ...

واسه ما دوستی و این حرفا نبود از هم خوشمون اومد بعدش سریع خانواده ها رو در جریان گذاشتیم تو اون مدتی که برای شناخت بیشتر باهم حرف میزدیم حیلی با حرفاشو رفتاراش اذیتم کرد میدونی اخلاقش این بود سریع قهر میکرد نه اینکه دوستم نداشته باشه! 

کلی بگم دوستم داشت ولی خودشو خواسته هاشو بیشتر دوست داشت یکی ام اینکه بچه ننه بود بی عرضه بود ، دوست داشتن یه بی عرضه هم که به درد نمیخوره ، الانم خانوادش مجبورش کردن با کسه دیگه ازدواج کنه ولی خب خودش بی عرضه و بی مسئولیت بود که نتونست جلوشون وایسه پس فرقی نداره 

دختری به کوروش کبیر گفت : من عاشقت هستم. کوروش گفت : لیاقت شما برادر من است که از من زیباتر است و پش ...

اینو اونموقع که عقد کرده بود دامادشونم گذاشته بود برا من خخخخ ضایع بود اصلا منم رفتم کامنت، ایموجی خنده گذاشتم براش گفتم عشق سرشاره از کلسیمه چون همش کشکه 😅😅👍👍👍

واسه ما دوستی و این حرفا نبود از هم خوشمون اومد بعدش سریع خانواده ها رو در جریان گذاشتیم تو اون مدتی ...

خیلی انتخاب عالی داشتی واقعا مردای اینجوری مناسب زندگی نیستن خدا  بهترینش رو برات قرار داده مطمئنم مرد اگه مرد باشه واسه بدست آوردن دل زنی هر کاری میکنه

شاید دامادشم به بی عرضگی اون پی برده بود و میخواست آگاهت کنه

چرا انقدر درست حدس میزنی اخه 😁😁

دقیقا چون برادرزنش بود میشناخت میگفت نگا به هیکلش نکن گنده شده خودش مرد نیست 😅😅

چرا انقدر درست حدس میزنی اخه 😁😁 دقیقا چون برادرزنش بود میشناخت میگفت نگا به هیکلش نکن گنده شده خو ...

همیشه اطرافیان بهتر میشناسن طرف رو  با یه مرد تا نری زیر یک سقف نمی شناسین اگه صد سالم باهاش حرف بزنی  مرد مثل هنداونه اس تا کارد بهش نزنی نمی فهمی داخلش چه خبره  همیشه خانواده بهتر میشناسن