2777
2789
عنوان

کلید اسرار

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 88 پست

اخ روزگار ..سر کار دو تا کثافت زیر ابم رو زدن و از کار  اخراج شدم. الان تو این اوضاع چه طوری کار پیدا کنم؟ وای اگه بدونین چه بلا یی سرم اوردن. ای خدا خدا شاهد بودی. یارو دست به کیفم میبر اس ام اس منو میخوند دست به یادداشت های خصوصی من میزد. یادداشت کاملا خصوصی... وایییییییییییی واییی جیگرم رو سوزوند سوزوند. هیچ کس نمیدونه به چه حالیم. کسی نمیدونه درونم چه خبره. تو رو خدا بهم بگین چه کنم.؟ تو رو خدا نذارین این تاپیک بی رونق بمونه. تا بخونم و اروم بشم. اخ اخ خدا تو شاهد بودی شاهد بودی با من چه کرد

بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ روزگار ..سر کار دو تا کثافت زیر ابم رو زدن و از کار  اخراج شدم. الان تو این اوضاع چه طوری کا ...

داستان زندگی خیلی درد ناکی دارم  جالبه تمام کسایی که این وسط آزارم دادن به همون شکل بعد حداقل 5 سال به همون شکل دارن آزار می بینند ولی یه چیز رو بدون  کار خدا با صبر و حوصله اس

اخ روزگار ..سر کار دو تا کثافت زیر ابم رو زدن و از کار  اخراج شدم. الان تو این اوضاع چه طوری کا ...

واقعا آدم ها چطور دلشون میاد ولی صبر داشته باش کارخدا خیل ی با حوصله اس عزیزم  صبر داشته باش بسپارشون به خدا

چند بار به وسایل خصوصی من فضولی کرده بود و برش داشته بود. هیچی نگفتم بهش. الان که بهش فکر میکنم یه سوزن انگار فرو میره زیر سینه ام. ای خدا میدونی تو چه حالیم. میدونی چی میکشم. اخ چه طور نفرینش کنم تا دلم اروم بشه. چه طور زاری کنم تا اروم بشم. تو خونه هیچی نمیگم تا مامانم ناراحت نیشه. ای وای اون دفتر رو اوار کردن توی سرم. خدایا شاهد بودی و کاری نکردی . من به پولش نیاز داشتم. اون کثافت دیدی چه طوز جیگر منو سوزوند. نو این اوضاع چه طوری کار پیدا کنم. کجا برم. به کی بگن. خدایا دیدی خدایا تو بودی و دیدی. دیدی همه رو . خدایا خدایا از جیگر سوخته ام تو خبر داری

نگران نباش اینجور ادم ها  خدا نشونش میده

نه خدا این کار رو نمیکنه. الان  9 ماه گذشت. 9 ماه در به در کار تو این اوضاع کرونایی. اگه خدا نشون میداد تا الان نشون داده بود. 

وای هنوز یاد اوریش جیگرم رو ریش ریش میکنه

میخواستم بدونم حال ات چطوره الان با گذشت زمان بهتر شدی؟ عزیزم

سلام عزیزم خودت خوبی من  خوب نبودم تا اینکه همین یه ماه و نیمه پیش خودش برگشت هنوز ازدواج نکرده فعلا داریم حرف میزنیم تا ببینیم چی میشه مرسی که حالمو پرسیدی عزیزم 💋💋

پدرم سه ماه پیش یک خونه معامله کرد مقداری از پول رو واریز کرد و خونه خودش رو فروخت که بقیه پولش رو بده خونه ها شدیدا گرون شد طرف پشیمون شد زد زیرش گفت خونمو نمیدم خلاصه نزدیک یک ماه تن ما رو لرزوند منم حامله همش به خدا واگذار میکردم تا اینکه خبر اومد پشیمون شده نگو خودش و خانوادش کرونا گرفتن مادرش گفته مال این پیره مرد خوردن نداره برو خونه رو بهشون بده و دوباره اومد و سند زد خداروشکر