من داغونم داغون.. هر جا میرم برای کار فرم میدن پر کنم اما خبری نمیشه. خسته شدم. 9 ماهه هر روز گریه میکنم. هر روز از ته غم و دلشکستگی خدا رو صدا میزنم. اون قدر یاد ازار اذیتش اون نامرد شدیده که از شدت درد لا میشم و فقط اسم خدار و به زبون میارم. به پول نیاز داشتم. اون حقوق برای من روزنه امید بود. وای خدا میدونه فقط. فقط از خدا میخوام اگه یه روز تاوان میدن بیاد به گوشم برسه. ای وای من کثافت رو دیدم. من بیشرف واقعی رو دیدم. وای یادم می افته دست میبرد از تو کیفم وسیله شخصی منو در میاورد و نگاه میکرد... یادداشت های شخصی منو بی اجازه بر میداشت یک بار دو بار هم نه.... اس ام اس منو میخوند دلم یه خنجر فرو میره. ای وای فقط خدا از درونم خبر داره. وای به حال مرگ می افتم
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است. پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
کدوم پنج تن؟!!! کدوم خدا؟!!! صبح ساعت 7 از خونه میزنم بیرون در به در پیدا کردن کار. له له خسته کوفته ساعت 4 بر میکردم خونه. من خدایی ندیدم این طرفها.. پنج تنی نیدیم درو بر خودم... پنج تن و خدا کجا بودن وقتی اون کثافتها به اعتمادم خیانت کردن؟ خدا کجا است که بعد گذشت 9 ماه هنوز خوش و شاد دارین تو اونجا کار میکنن و دروغهایی که گفتن منو به خاک سیاه نشوند. میدونیمن الان تو چه حالیم؟ کثافت رو تا حالا از نزدیک دیدی؟ شسطان مجسم رو تو این دنیا دیدی؟ نامرد واقعی دیدی؟ بی صفت دیدی؟ به حال مرگ می افتم وقتی دونه دونه کارهایی که با من کردن یادم میاد.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است. پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
دنیای دار مکافاته. اون دو دفر از کار اخراج شدن. باورم نیشه. خبرش تازه بهم رسید. گویا چند ماهی میشه از کار انداختنشون بیرون. سزای کاری رو که بامن کردن رو دیدن. اره. حالا برن مثل من در به در دنبال کار