2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 44 پست
نمک نشناسهههه خررررر توف کن تو صورتششششششش

اگر بدونید چه کارا کرده من دستم قطع کنم از بینمکی حق دارم

خانواده شوهرم خب خیلی بالاتر هستن از اونا،بعد ایشون یه بار ازدواج کرده بود و جدا شده بود،بعد عمه من انقدر گریه میکرد که اب شده بود به خاطر ایشون

منم به خاطر عشقی که به عمه م داشتم گفتم نمیزارم غصه بخوره،باعث ازدواجش با برادرشوهرم شدم،اونم با مکافات ،هرچی مادرشوهرم رسید گفت بهم،این چه لقمه ایی بود گذاشتی تو کاسه ما همش میگفت

از روزی که عقد کردن،ورق برگشت و چهره واقعیشون نمایان شد

کل فک فامیل بهم میگم قریبه اینطور نمیکرد

الانم از ترس اینکه یه سری حرفارو تو فامیلم پر نکنه دیگه رابطه صمیمی ندارم با خانواده شوهرم

قبلش منو میپرستیدن خواهرشوهرم عاشق من بود

الان سه سال خونه م نیومده اونم

ولی به یه نکته پی بردم 

هر کس آب قلبش میخوره دلت برای کسی نسوزه

به خودت بستگی داره این مطالبو تو سایت درباره جاری  بخون تا برات درس عبرت بشه. از اول رو.نده صمیمی نشو ولی بی ادبیم نکن. حریم خودتو حفظ کن مشکلی پیش نمیاد. موفق باشی...من که در زمینه جاری رکب خوردم بدجوررر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی داره والا من عاشق دختر عمه م بودم یعنی مثل دوتا خواهر بودیم گریه میکردیم برا هم دیگه مشکلی پی ...

چقدر بد، بیشتر اعصابت از این خورد میشه که تو اینو شوهر دادی و آوردیش تو خانواده شوهرت الانم اینجوری رفتار میکنه،،، وقتی اینکارا میکنه نگاهش هم نکن و کم محلی کن فقط کم محلی حالشو بد میکنه. 

چقدر بد، بیشتر اعصابت از این خورد میشه که تو اینو شوهر دادی و آوردیش تو خانواده شوهرت الانم اینجوری ...

من هر سه ماه دوماه میرم خونه مادذشوهرم،این خونه ش نزدیک اوناس،تا من میرم با یه ساک پا میشه میاد،تا از در میاد تو اونا رو که مثلا یه روز قبل دیده میگیره به ماچ و بوس،بعد انگار منو نمیبینه نه سلام نه حرفی ،بعد بچه هام بغل میکنه شروع میکنه قربون صدقه الکی رفتن براشون،جلو اونا

تا اون دو روز که اونجام ایشونم هست

دیگه ادم بدجنس بدجنس دیگه،میتونه هم خونت باشه میتونه هفت پشت قریبه باشه

ولی قریبه باشه صد در صد بهتره

چون این رفتارارو‌نمیکنه حداقل

من هر سه ماه دوماه میرم خونه مادذشوهرم،این خونه ش نزدیک اوناس،تا من میرم با یه ساک پا میشه میاد،تا ا ...

چقدر عوضیه الکی نیست اون یکی شوهرش طلاقش داده اما الان مار هفت خط شده بلده چطور رفتار کنه، یعنی خانواده ی شوهرت نمیفهمن این از لج تو داره این کارا رو میکنه؟ 

من این تجربه کردم خیلی به آدم سخت میگذره ، منم با جاریم دوست داشتم خیلی خوب باشم ، از خطاهاش گذشتم ، ...

منم خاستم.مثلا با جاریمم صمیمی,شم دوستشم هرچی اون.کم.کاری کرد.گفتم بیا بدبین نباشم شاید قصدی نداشته و هر چیبدی کرد خوبی کردم....دیگه بعد چندسال دیدم هوا وررش داشته خیال میکنه خبریه...به شوهرم.گفتمگفتتوام مثل خودش رفتار کن...ولی متاسفانه یا خوشبختانه.من بدی کردن بلد نیستم. دیگه قطع رابطه کردم

اگر بدونید چه کارا کرده من دستم قطع کنم از بینمکی حق دارم خانواده شوهرم خب خیلی بالاتر هستن از اونا ...

وای منم اینارو میشنوم میترسم از واسطه ی ازدواج شدن...شوهرم دختر خاهرمو واسه پسر خاهرش گفت من.گفتم.نه...هرگز...یا دوست شوهرم دخترعمومو دید گفت واسه داداشمم صحبت کنید مت گفتم اصلا و ابدا...ادم بجای ثواب کباب میشه بخدا تو این زمونه

چقدر عوضیه الکی نیست اون یکی شوهرش طلاقش داده اما الان مار هفت خط شده بلده چطور رفتار کنه، یعنی خانو ...

نه اصلا،چون کارش بلده انقدر پاچه خواری میکنه براشون انقدر کادو بخره الکی قربون صدقه شون بره،که باور نمیکنن

من متاسفانه هیچ سیاستی ندارم همین خودمم که هستم

نه اصلا،چون کارش بلده انقدر پاچه خواری میکنه براشون انقدر کادو بخره الکی قربون صدقه شون بره،که باور ...

امان از دست این آدمایی که پاچه خواری میکنن یکی رو بد نشون بدن و خودشونو خوب 

نه اصلا،چون کارش بلده انقدر پاچه خواری میکنه براشون انقدر کادو بخره الکی قربون صدقه شون بره،که باور ...

من وقتی نزدیک خانواده شوهرم بودم اصلا سیاست بلد نبودم اونا هم اینقدر اذیتم کردن، الان که ازشون دور شدم تو همین نی نی سایت یاد گرفتم چطوری سیاست داشته باشم ولی خب دیگه تو دوران بی سیاستیم یه چیزایی پیش اومد که نباید می اومد الانم از خواهر شوهرم متنفرم یک سال هم باهاش قهر بودم ولی الان دوست نداریم همدیگه رو ببینیم

من جاری بزرگترم.متوجه منظورت نشدم بستگی به چی داره؟؟؟

اخلاقش خوب باشه بالطبع جاری کوچیک هم یاد میگیره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
منم خاستم.مثلا با جاریمم صمیمی,شم دوستشم هرچی اون.کم.کاری کرد.گفتم بیا بدبین نباشم شاید قصدی نداشته ...

دقیقا ، عین من ، منم دیدم درست نمیشه ، قطع رابطه کردم ، آرامش گرفتم ، 

اون قدر پست فطرت بود به بچمم رحم نمی کرد بچه رو آزار روحی میداد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2790
2778
2791
2779
2792