2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 44 پست

بستگی داره

والا من عاشق دختر عمه م بودم یعنی مثل دوتا خواهر بودیم گریه میکردیم برا هم دیگه مشکلی پیش میومد،بعد من اینو اوردم تو خانواده شوهرم و برادرشوعزم راضی کردم با هم ازدواج کردن،به خیال اینکه جای خواهر نداشته م پر میکنه و میاد پیش خودم دیگه،اخه شهرستان بودن اونا

الان ۵سال جاری من شده

چه کارا که نکرد

یه مدت اصلا جواب سلامم نمیداد،باعث شد خانواده شوهرم با من بد بشن،برادرشوهرمو ازمن متنفر کرد،الانم اصلا با هم در ارتباط نیستیم تا حالا هم خونه ما نیومدن ما هم نرفتیم،منو میبینه میره تو اتاق با خواهرشوهرم الکی بخند و حرف زدن

ولی به من که بزرگترشم یه سلام نمیکنه

اوایل خیلی داغون شدم،الان اصلا برام مهم نیست،انگار ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاری بزرگه ام اما از نظر سن اون بزرگ تره ازم ۱۰ سال ، گیر یه مار هفت خطی افتادم که نگو ، جاری شانسیه، بعضی ها اصلا محبت و روراستی تو سرشون نمیره،  فقط دوست دارن تو به خاک سیاه باشی تو بدبخت باشی اونا خوشبخت باشن برا همین از هر راهی شرشون روت میریزم،  این جور آدما هم هستند ، آن شاالله که گیرت نیاد، 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

والا منم در شرف جاري دار شدنم يعني به مخ تموم شدم كرونا ولي اصلا انقدرا برام دغدغه نيست اونم يه ادمه ديگه فقط سعي ميكنم انشاالله تشريف اورد روابطتمون در عين دوستانه بودن مودبانه و با حفظ حريم باشه

بنظرم خیلی داداش باشن و جاری ها زیاد باشن خیلی بهتره تا اینکه یه جاری داشته باشی

ن اتفاقا مامانم اینا ۶ تا جارین خیلی بده هر دقیقه ی گروه میشن پشت یکی ک نیست کلی حرف میزنن

ما دوتا جاریم بهم کار نداریم 

اما خواهرشوهرامو مادرشوهرش باعث میشن البته جاریمم کم کرم نمیریزه اما اونا بدتر میکنن

بستگی داره والا من عاشق دختر عمه م بودم یعنی مثل دوتا خواهر بودیم گریه میکردیم برا هم دیگه مشکلی پی ...

نمک نشناسهههه خررررر توف کن تو صورتششششششش

الان که داری امضامو میخونی دوتا صلوات هم بفرس واسم لطفااااا!!!!!!!!!!😹🤍
چی داره😂😂😂

ببخشید بستگی به رفتار جاری بزرگتر داره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بستگی داره والا من عاشق دختر عمه م بودم یعنی مثل دوتا خواهر بودیم گریه میکردیم برا هم دیگه مشکلی پی ...

من این تجربه کردم خیلی به آدم سخت میگذره ، منم با جاریم دوست داشتم خیلی خوب باشم ، از خطاهاش گذشتم ، باهاش سر سوزن بد نبودم چه کارا که در حقم نکرد ، الانم بعد ده سال درست نشد که نشد ذات بد نیکو نگردد ، ما همه رو مث خودمون میبینیم ، اونا پشت ظاهر صمیمیشون مار افعی اند 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ببخشید بستگی به رفتار جاری بزرگتر داره

من جاری بزرگترم.متوجه منظورت نشدم بستگی به چی داره؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من و جاری هام اصلا مشکلی نداریم،اگه قرار باشه از کاه کوه بسازید با در و پنجره خونه تون هم مشکل پیدا میکنید، ما اصلا اونجور صمیمی نمیشیم که بدون شوهرامون خونه ی هم بریم یا با تلگرام و تلفن و اینا در تماس باشیم ،فقط برای دعوتی ها به هم زنگ میزنیم اونم بیشتر شوهرامون خودشون با هم هماهنگ میکنن و به ما اطلاع میدن،تو مهمونی ها هم با هم صحبت و شوخی و اینا میکنیم ولی همش با احترام هست 

با بقیه اعضای خانواده شوهر هم همینطور ،مثلا بدون شوهرم تا حالا نشده برم خونه مادر شوهرم  ،یه کمی خواهرای شوهرم شیطونی میکردن که من از بس ندیده گرفتمشونو  و باهاشون سنگین برخورد کردم  الان خوب شدن .فکر اینکه با قوم شوهر مثل دوستات صمیمی بشی رو بریز دور،همیشه باید با درایت و مثل یک فامیل دور و رودربایستی دار باهاشون رفتار کنی ،حواست باشه جو گیر نشی ،زودی قاطی شی باهاشون

........دین من انسانیت است.........
2790
2778
2791
2779
2792