2777
2789
هر چی کمتر بدونید راحت ترید برای در امان موندن از هر آفتی یه نگاه به تاپیک زیر بندازید: https://ww ...

این تایپیک شما هم شده حکایت داروی جامع امام رضا دنیا رو دست شیاطین و اجنه اداره میشه و شده هرج و مرج هر کی هر کاری مبخواد میکنه شما میخواین کل مشکلات و با چهارقل و نپوشیدن قرمز حل کنین عجب !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این تایپیک شما هم شده حکایت داروی جامع امام رضا دنیا رو دست شیاطین و اجنه اداره میشه و شده هرج و مرج ...

اصراری ندارم بهش عمل کنید میتونید بجاش به روانشناس و روانپزشک و متخصص مراجعه کنید و کلی پول و وقت صرف کنید!

«کاربر آقا هستم» 
معنیشم بخونم یا خودشو بخونیم کفایت میکنه

برای بار اول همراه با معنی بخونید 

برای بارهای بعد متوجه بشید چی میخونید

من بار اول خوندم یادگرفتم 

مخصوصا اونجا که میگه اذ اراد شی یقول له کن فیکون 

یعنی خدا اگر بخواد چیزی اتفاق بیفته درنگ نمیکنه

این یعنی برتری و حاکمیت قدرت خدارو میرسونه

بدون حضور قلب ارتباط نمیشه گرفت

اصراری ندارم بهش عمل کنید میتونید بجاش به روانشناس و روانپزشک و متخصص مراجعه کنید و کلی پول و وقت صر ...

من در صحت و سلامت کامل عقل و روانم آقای محترم اشکالم اینه که زیادی همه چیز و درک میکنم و می فهمم 

اگه سحر کنن و طرف خیلی قران و نماز و ذکر و اینارو انجام بده به نظرتون بازم اثر  داره یا نه؟اخه ...

خب ریسکش بالا میره دیگه مثل این می مونه که خودتون رو در معرض خطر قرار بدین و بعد بخواید خودتونو محافظت کنید خب چه کاریه

«کاربر آقا هستم» 
من در صحت و سلامت کامل عقل و روانم آقای محترم اشکالم اینه که زیادی همه چیز و درک میکنم و می فهمم&nbs ...

میگم که اصراری ندارم فقط همین قدر بگم که اگه این چیزا رو تو دوران نوجوانی یه نفر بهم میگفت جوونیم رو از دست نمیدادم!

«کاربر آقا هستم»