2777
2789
اگر درراه بدی استفاده کنن گناه داره موکل همون جن که برات یکاری انجام میده(ساده ترین توضیح ممکنه داد ...

ینی هر کاری انجام میدن؟  ینی یه سوره را بخونیم تا موکل های اون سوره برامون کاری بدن ؟  میشه یه توضیحی بدین

فکرکردی دعاهای بد ازکجا درمیارن؟ مگه نمیگن ی کسره و حمزه و... اشتباه بخونی معنی قرآن فرق میکنه؟ ی ...

وا مگه میشه آیه قران موکل بد داشته باشه؟

تا اونجایی که من میدونم قران کلا موکل رحمانی داره 

موکلای شیطانی واسه دعاهای بدن 

و اینکه دعاهای بد  معمولا چیزای عجیب غریبه من تو اینترنت دیدم نمونه هاشو اما نخوندم چون خوب نیست خوندنش 

البته من با اون چیزایی ک شنیدم اینطوری فکر میکنم اگر غیر اینه ممنون میشم با دلیل راهنمایی کنید

✅میشه برای حاجت قلبیم یه 💚صلوات💚مهمونم کنید.الهی به همه خواسته های قلبیتون برسید.اللهم عجل لولیک الفرج✅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکرکردی دعاهای بد ازکجا درمیارن؟ مگه نمیگن ی کسره و حمزه و... اشتباه بخونی معنی قرآن فرق میکنه؟ ی ...

و اینکه قران فرستاده خداست اگر اون زمان قرار بوده سوره ای پاک بشه به دستور خداوند به پیامبر وحی شده 

✅میشه برای حاجت قلبیم یه 💚صلوات💚مهمونم کنید.الهی به همه خواسته های قلبیتون برسید.اللهم عجل لولیک الفرج✅