2777
2789
عنوان

بچه ها جدی جبهه نگیرین با این حرفای من

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 61 پست

من دوتاطبیعی داشتم خداروهزارمرتبه شکرراضی،بودم واصلاهم دلم نمیخاست سزارین زایمان کنم.اه اه اه

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخونن عزیزم کاش خلاصه میکردیش

عب نداره من حس کردم وظیفه انسانیمه ک بگم با شنیدن این چیزای اشتباه عذاب وجدان داشتم ک چیزی نمیگم🙁

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑
هنودرگیری خب دوباره بزار

زورمممم میاد از صبح تا الان ۱۰۰۰بار رمان گذاشتم گزارش زدن اخه عقده ای من مگه چیز بدی تورمانم بوده

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست💜وآن کس که مرا گفت نکو خود نکوست💜حال متکلم از کلامش پیداست💜از کوزه همان برون تراورد که در اوست💜

آفرین. خیلی خوب گفتی. من خودم هم سر زایمان طبیعی بودم و هم سزارین و انتخابم صد درصد طبیعیه.

اصلا جدا از همه ی این مواردی که شما به درستی اشاره کردی، فکر اینکه اینهمه دستکاری روی بدنم بشه و بیهوشی یا بی حسی نخاعی واقعا برام خیلی ترسناکتره.

یکی منو بگیره رمانمو گزارش زدن میخام خودمو از پشت بوم پرت کنم پایییین

پرت نکن پایین کروناست خطر داره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مرسی

ولی من فحش های پرستارارودیدم ک بخاطرخرابکاری مادررووتخت بهش گفتن احمق کثافت بیاین زیرشوتمیزکنین

یا یکی ازمادرابهشون گفت مگه موش ازمایش گاهیم ک همش میاین معاینه دکتره گفت فکرمیکنی دوسداریم ب کثافتت دست بزنیم حالاناخناشم دومتروزبون درازی هم میکردن

اماسز هارومیدیدم ک قشنگ بااحترام اومدن تیغ میکشیدن ب اونجاشون بااحترام روانه اتاق عمل میکردن

بنظرم طبیعی اشتباه محضه

نظرشخصی من

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

لایک😍😍😍 در عوض من خوندم

خداروشکر میکنم ک دوتا بچه هام طبیعی به دنیا اوردم ..خیلی پوست کلفتم صبرم هم در برابر درد زیاده😅😅😅😅 انگار خدا صبرش میده

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
تبليغ زايمان طبيعي حوصله بحثم ندارم

اره عزیزم واقن من هرکار بتونم میگتم و تبلیغ میکنم برای زایمان طبیعی چون ب عنوان ی زن خودمو موظف میدونم حتی ی نفرم درست بتونه با حرفام تصمیم بگیره من این کارو میکنم 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑
پرت نکن پایین کروناست خطر داره 

خودمو با چاقو میکشممم

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست💜وآن کس که مرا گفت نکو خود نکوست💜حال متکلم از کلامش پیداست💜از کوزه همان برون تراورد که در اوست💜
مرسی ولی من فحش های پرستارارودیدم ک بخاطرخرابکاری مادررووتخت بهش گفتن احمق کثافت بیاین زیرشوتمیزکنی ...

چه بی شخصیت بودن! 

من که همچین چیزایی رو نه دیدم و نه شنیدم

حتی یادمه به ماما گفتم پی پی کردم؟ 

گفت نه! به چی فکر میکنی الان تو؟  زور بده بچه بیاد پی پی هم کنی مشکلی نیست😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خودمو با چاقو میکشممم

نکش نکش گناه داریا حالا عیب نداره یه خبطی کردن تو اروم باش

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن