2777
2789

دوستان‌میخوام با توجه ب اطلاعات نصفه و نیمه ای ک دارم در مورد زایمان سزارین و طبیعی ی چیزی بگم چون اینجا دارم میبینم اکثریت جبهه داریم ب طبیعی و اینک همو ب کارای اشتباه ترغیب میکنیم و ب نظرم حق الناسه البته ناخواسته و اینک من خودمو ب عنوان ی انسان موظف دونستم در حد خودم و دانش کمم این چیزارو بگم ک اگه با حرفای من ۱نفرم دیدشون عوض شه بازم برا من بسه

۱.زایمان ی فرایند طبیعیه و اینک باید طبیعی انجام شه مگر اینک دلیل پزشکی داشته باشه و منع بشیم و اینک چیز عجیبی نیس و قرار نیس با طبیعی زاییدن بمیریم !

۲.اگر انداممون و فرم و ظاهرش و سلامتیمون برامون مهمه بازم زایمان طبیعی گزینه مناسب تریه زایمان سزارین ثابت شده ک خیلی ضرر ها داره البته زایمان کلا عوارض خودش رو داره و اینک توی زایمان سزارین دو برابر خون از دست میره و ب شدت بدن بعدش کم خون میشه

۳.زایمان سزارین هیچ کشور پیشرفته ای رواج نیس و حق انتخاب نداری بین طبیعی و سزارین مگر اینک دلیل پزشکی داشته باشه

۴.اینک میگن دکترای اینجا خوب نیستن و بیمارستانا ب درد نمیخورن و دسمالیت میکنن و هزار تا بخیه میخوری و نمیتونی بشینی و ...هزار تا اشتباه دیگخ ک من تو این سایت دیدم و شنیدم از خانما اینا همه افکار اشتباه و بدون مطالعه س

زایمان طبیعی بیشترش ب خودمون مربوطه و خودمون نقش مهم رو داریم ن دکتر و بقیه اونا فقط کمک هستن و اینک اگر بخیه لازم شد بزنن و کارای جانبی اما در اصل این خود ما هستیم ک باید این کار رو انجام بدیم

اینک بضیا از اروپا مثل ی تیکه بهشت تو این قضیه یاد میکنن برام خنده داده چون دیدم خودم از نزدیک اگر ما ورزش نمیکنیم و نمیتونیم ب اندام و سلامت جسممون و اینک بتونیم زایمان طبیعی بهتری داشته باشیم کمک کنیم بهتره این تنبلی و کم گذاشتن رو گردن بقیه ننداریم و نگیم دکتر و بیمارستانای ایران بدن و ب درد نمیخورن چون پزشکا و کادر درمان ایران یکی از بهترین هاست

و اینکه بضی وقتا بضیا از بیمارستانای دولتی ترس دارن ک اصلا اینجوری نیس ک فکر میکنیم زایشگاه اکبرآبادی و بازرگانان و چن تا بیمارستان دولتی دیگه جزو مجهزترین بیمارستانا برای زایمان هستن و پزشکاش عالین چن تا از دوستای من زایمانشون اونجا بوده

من خودم مث همه از وضعیت کشورم راضی نیستم و مسلما تو خیلی چیزا عقبیم و اگر امکانش برام فراهم شه صددرصد میرم از ایران اما نباید با تعصب نظر بدیم و الکی ذهن همو بیمار کنیم و باردارا رو ناخواسته بترسونیم نباید چشممون رو واقعیت ببندیم و بدون مطالعه نظر بدیم

اصلا با زایمان طبیعی واژن بد فرم نمیشه و گشاد نمیشه این ی تفکر اشتباست شما ی انگشت تو عسل بزن بعد از چن مین یا چن ثانیه بر میگرده ب حالت اول واژن هم حالت ارتجاعی داره و بر میگرده ب حالت اول چون راه زایمان و چیزی ک خدا تعیین کرده همینه و راه مستقیم همینه اصل زایمان همینه بضیا میگن وای بخیه میزنن وای فلان وای شکل عوض میشه اره اگه ام عوض شه ی مقداره خب تو سزارین هم شکل شکم عوض میشه تو سزارین هم بخیه هست خیلی بیشتر در صورتی ک جنس ناحیه پریمه جوری هست ک زود بخیه جوش میخوره و دوره نقاهتش کمه اما شکم خیلی فرق داره و دوره ش طولانی تره و در آخر بچه ها پمپ درد مثل یک جنایته ک بچه تازه متولد شده مقدار زیادی مورفین مصرف میکنه و برای رشد و مغزش ب شدت مضره و اینک مادر هم عوارض بعد زایمانش بیشتر میشه آخه کجای دنیا این پمپ درد رو تایید میکنه ک بچه تازه متولد شده کلی مورفین بخوره

دوستان ترس توی زایمان هست من اینو میفهمم منم ی زنم و ی مادر در آینده اما راهش همینه و نسل ها قبل ما و بعد ما و همه جای دنیا هم همین بودن وقتی قراره مادر بشیم باید خیلی شجاع تر ازین حرفا باشیم باید خیلی با بدنمون مهربون باشیم باید ب سلامت جسمی خودمون اهمیت بدیم و تا بتونیم ب بچه ای ک بعدن قراره مادرش باشیم هم اهمیت بدیم

من اینا نظرات شخصیم بود ک از صحبت با اطرافیان و دیدن از نزدیک و خوندن مطلب با شماها در میون گذاشتم نظر همه دوستان حتی اگه با من مخالف باشه بازم محترمه

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑

بوس ب سر و کله ی همه تون🖐🏼🖐🏼😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑

یکی منو بگیره رمانمو گزارش زدن میخام خودمو از پشت بوم پرت کنم پایییین

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست💜وآن کس که مرا گفت نکو خود نکوست💜حال متکلم از کلامش پیداست💜از کوزه همان برون تراورد که در اوست💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخونن عزیزم کاش خلاصه میکردیش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یکی منو بگیره رمانمو گزارش زدن میخام خودمو از پشت بوم پرت کنم پایییین

چی بود؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
تبلیغ_نکنیم😠#  

تبلیغ چی؟؟😐

تبليغ زايمان طبيعي حوصله بحثم ندارم

مقاومت در برابر فهمیدن😖😖

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔