2777
2789
عنوان

بچه ها جدی جبهه نگیرین با این حرفای من

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 61 پست
مرسی ولی من فحش های پرستارارودیدم ک بخاطرخرابکاری مادررووتخت بهش گفتن احمق کثافت بیاین زیرشوتمیزکنی ...

من خودم تجربه ندارم ولی خیلی شنیدم از توهین کادر بیمارستان به مادری که داره درد زایمان طبیعی میکشه.

واسه خواهرمم پیش اومده. حسابی فحشش داده بودن.

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
خوب گفتی  فقط میشه برای من توضیح بدی پمپ درد چیه چجوریه و دقیقا چیکار میکنه

عزیزم مورفین ب مقدار زیاد ک ب مادر وصل میشه بعد از سزارین ک ی چیزی مث دکمه روش داره هر دقت درد میاد سراغ مادر اونو میزنه 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقاومت در برابر فهمیدن😖😖

مقاومت نميكنم

خودم كلي مطالعه داشتم در اين مورد

بعضيا فقط دلشون ميخاد رو يه موضوعي پافشاري كنن

همه ميدونن تو زايمان چند تا موضوع هست ك دخيله

ك مهمترينش تيپ بدنته

زايمان طبيعي براي همه مناسب نيس

بعدم علم پيشرفت كرده براي راحتي ما

همه هم ميدونن بيمارستاناي دولتي ما بدرد نخورن مخصوصا تو زايمان

زايمان در هر دو مدل پنجاه پنجاهه

پنجاه درصدش بيمارستان و كادرشه و پنجاه درصدش شوايط روحي و فيزيكي مادر

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
نکش نکش گناه داریا حالا عیب نداره یه خبطی کردن تو اروم باش

😓😔😤

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست💜وآن کس که مرا گفت نکو خود نکوست💜حال متکلم از کلامش پیداست💜از کوزه همان برون تراورد که در اوست💜
من خودم تجربه ندارم ولی خیلی شنیدم از توهین کادر بیمارستان به مادری که داره درد زایمان طبیعی میکشه. ...

استثنام داره خب کادر بیمارستان بد باشه ربطی ب طبیعی و سزارین نداره کلا بد رفتاری میکنن 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑
چه بی شخصیت بودن!  من که همچین چیزایی رو نه دیدم و نه شنیدم حتی یادمه به ماما گفتم پی پی کردم ...

ن متاسفانه من باچشای خودم دیدم چون من ۳۶هفته خونریزی کردم رفتم بیمارستان اونجاتحت مراقبت بودم ب عینه زائوهارومیدیدم ی دختر۱۶ساله ۱۳ساعت زورزداونقدرگریه میکردک پی پی کرده بودروتختش اونطوری اومدتوهین کرد

بعدش همون دختره روبردن اونیکی اتاق تابچش بدنیابیادمن صداشونومیشنیدم ک پرستاره میگفت ای بابااحمق بجای جیغ زدن زوربزن دیگه وای چقدتوکثافت بازی درمیاری

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
مقاومت نميكنم خودم كلي مطالعه داشتم در اين مورد بعضيا فقط دلشون ميخاد رو يه موضوعي پافشاري كنن هم ...

من با شما موافقم 

اطلاعاتم هم خیلی بالاست در این زمینه ها 

دقت کنین همه متخصصین و ماماها که خودشون ترویج زایمان طبیعی میدن سزارینی هستن .

همه هم نشه ۹۹ درصد اینطوریه. آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند ...

خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
مقاومت نميكنم خودم كلي مطالعه داشتم در اين مورد بعضيا فقط دلشون ميخاد رو يه موضوعي پافشاري كنن هم ...

بیمارستان دولتی نرو خصوصی برو

زایمان سزارین فقط و فقط برای زمان های سخته که پزشک مشخص میکنه

اگر شرایطش رو داشته باشی برای طبیعی.. مسلما بهترین انتخابه

هر کسی مختاره عزیزم

خیلیا تا زمانی که تجربه نکردن قبول نمیکنن

زایمان سزارین دقیقا پیشرفت علم هست

برای کسایی که شرایط طبیعی آوردن و ندارن و سز براشون بهترین انتخابه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

همشو خوندم و کانلا باهات هم نظرم اینایی ک میگن سزارین بهتذه رو نمیفهمم 

من خودم به چشم دیدم خاهرم ک سزارین شده بود وقتی اومد خونه دور از جونش مثل جنازه بود رو دست اوردیمش 

اما یکی از دوستام ک طبیعی زایمان کرد خیلی شیک و مرتب با ارایش و کاملا اراسته با نی نیش اومد خونشون 

منم انشاالله روزی ک خدا لیاقت مادر شدنتو بهم داد صد در صد طبیعی انتخابمه

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩
استثنام داره خب کادر بیمارستان بد باشه ربطی ب طبیعی و سزارین نداره کلا بد رفتاری میکنن 

اون که صد در صد. ولی بعضی پرستارا حوصله ی جیغ و داد ندارن سریع عصبی میشن و بد برخورد میکنن

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

اره عزیزم اما اون دکترا ک اونجا نشستن تشخیص میدن میتونی یا ن منم ک گفتم اگر دلیل پزشکی داشته باشه ک نمیشه خب نمی تونه طبیعی انجام بده 

من خودم تجربه ندارم ولی خیلی شنیدم از توهین کادر بیمارستان به مادری که داره درد زایمان طبیعی میکشه. ...

من باچشام دیدم.۶تاکاراموزودکتره اوردبالاسرم گفت معاینه کنین جای رحموبچه روببینین وبهم نشون بدینوتوضیح بدین

من گفتم مگه موش ازمایشگاهی گیراوردین هرچقدرگفتن پاهاموبازنکردم گفتم یامیرین یاازبیمارستان میرم 

متاسفانه هم دولتی رفتم هم خصوصی دوتاشونم فحش کادربیمارستانیودیدم 😥

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

عالی گفتی عزیزم تمام حرفات حر ف دل منم بود منم زایمان طبیعی داشتم (البته به اسرار خودم چون قبلا تو مقالات علمی خونده بودم که درد زایمان برای بدن مادر بسیار مفیده طوری که هورمونی ترشح میکنه که بسیاری از بیماری های بدن مادر از بین میرن برای خودم حساسیت فصلی و معده دردهای شدید داشتم که به لطف خدا کامل خوب شد) و کاملا هم ازش راضی هستم همه تعجب کردن که چطور اندامم تو سه ماه بعد از زایمان عین قبل شد هیچی شکم نداشتم چون هم دوران بارداری هم بعدش ورزش کردم زایمانم هم فقط یک ساعت آخرش دردی فراتر از درد پریود داره (البته به شرطی که ورزشکار باشی)  

اسرار منم به این خاطر بود که عوارض سزارین رو میدونستم دوستام که 10 سال قبل سزارین داشتن کوه که میرفتیم قسمت بخیه هاشون تیر می‌کشید منم که عاشق ورزش و دویدن هستم از سزارین میترسیدم برعکس ای خانومایی که از طبیعی میترسن

در مورد بد فرم شدن واژن هم به نظرم این یک دروغ بزرگه که میگن چون قبل و بعد هیچ فرقی نداره ( نشونه ای از عجایب آفرینش) 

در ضمن تمام بازیگران خارجی که بسیار خوش اندام هستن و به تیپ و ظاهرش ن خیلی اهمیت میدن شدیدا نگران میشن که یک موقع زایمانشون به سزارین نکشه 

حالا بعضی خانما با اطلاعات اشتباه چه اسراری دارن که حتما سزارین بشن از نظر خارجی ها خیلی هم خنده داره

اره عزیزم اما اون دکترا ک اونجا نشستن تشخیص میدن میتونی یا ن منم ک گفتم اگر دلیل پزشکی داشته باشه ک ...

من خودم روحيم با طبيعي سازگار نبود

اصلا اسم طبيعي ميومد نفسم بند ميومد

خب دكتر من خانم فهيمي بود و وقتي استرس منو ديد قبول كرد با اينكه من خصوصي بودم  و ميدونستم اونجا حتي زايمان طبيعي راحتي هم خواهم داشت ولي نتونستم

ولي ميديدم ك چقدرم ماماها ب زايمان طبيعيا ميرسيدن و نازشونو ميكشيدن

ولي اينجا هم شنيدم يه خانمي تعريف ميكرد از شدت درد جيغ ميزده دكتر اومده زده دهنش 

يا ماما گفته خفه شو سرمون رفت

واقعا اين طرز برخورد تو دولتيا هست

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
من باچشام دیدم.۶تاکاراموزودکتره اوردبالاسرم گفت معاینه کنین جای رحموبچه روببینین وبهم نشون بدینوتوضی ...

خواهر منم تو بیمارستان خصوصی بد و بیراه شنیده بود. فکر کن این همه پول بدی آخرشم روز زایمان بدترین خاطره زندگیت بشه😕