2777
2789
عنوان

بچه ها جدی جبهه نگیرین با این حرفای من

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 61 پست
بیمارستان دولتی نرو خصوصی برو زایمان سزارین فقط و فقط برای زمان های سخته که پزشک مشخص میکنه اگر شر ...

عزيز جان من خودم سز شدم تو خصوصي

ولي همه ك شرايط خصوصي ندارن

واقعا هزينه سنگيني داره

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
خواهر منم تو بیمارستان خصوصی بد و بیراه شنیده بود. فکر کن این همه پول بدی آخرشم روز زایمان بدترین خا ...

واقعابرای من بدترین روزعمرم زایمانم بودالانم موندم این بچه توو شکمموچطوری زایمان خاهم کرد

کاش مثل قدیماتووخونه خودمون چمباتمه بچه میزاییدیم تاهم پول بدی هم فحش بشنوی

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شما موافقم  اطلاعاتم هم خیلی بالاست در این زمینه ها  دقت کنین همه متخصصین و ماماها ...

تو همون اروپا هم چون هزينه هاي زايمان سزارين خيلي زياده و بيمه قبول نميكنه ب زايمان طبيعي اصرار دارن

وگرنه شما پول بده هر جا ك باشي عملت ميكنن

مرسی ولی من فحش های پرستارارودیدم ک بخاطرخرابکاری مادررووتخت بهش گفتن احمق کثافت بیاین زیرشوتمیزکنی ...

عزیزم من دوران بارداری ورزش بارداری میرفتم دکترم هم گفت دردت که زیاد شد برو بیمارستان تا رسیدم بیمارستان کیسه آبم پاره شد و دقیقا یک ساعت بعد زایمان کردم نه پرستاری من رو دستکاری کرد نه خودم رو کثیف کردم در ضمن تو بیمارستان هم بنام بودم پرستارها عاشقم شده بودن میگفتن صدا ازش در نمیاد چو وقت داد و بیداد نداشتم نفس هامو میرفتم یک تکنیک که تو کلاس های بارداری که مربی مون تو کانادا یاد گرفته بود و همه رو به ما منتقل کرد 

میگفت وقتی ورزش کنین بودنتون دست خودتونه و میتونین بهتر کنترلش کنین

ن متاسفانه من باچشای خودم دیدم چون من ۳۶هفته خونریزی کردم رفتم بیمارستان اونجاتحت مراقبت بودم ب عینه ...

اره منم دیدم زنه پشت در گریه می کرد برا دخترش زنگ زد که چرا پس دخترم زایمان نمی کنه دکتره اومد بیرون سرش داد خانم دخترت داری می زاد مربا که درست نمی کنه تو دل نزاشتی می خواستی شوهرش نده  زن بیچاره کلی خجالت کشید 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزيز جان من خودم سز شدم تو خصوصي ولي همه ك شرايط خصوصي ندارن واقعا هزينه سنگيني داره

تو دولتی شم بخوای سز کنی هزینه اش بالا میشه عزیزم

طبیعی تو بیمارستان خصوصی فکر میکنم 3 تومن باشه

به هر حال آدم از جون خودش مهم تر که نیست! 

شوهر درد نمیکشه پولش و که میتونه بده! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم من دوران بارداری ورزش بارداری میرفتم دکترم هم گفت دردت که زیاد شد برو بیمارستان تا رسیدم بیمار ...

افرین منم کلاتردمیل میرفتم.زایمانم اونقدرخوب بودک ماماهاخیلی تعریفموپیش مادرشوهرم میکردن فقط قبل زایمان ک رفتم خونریزی اونموقع اینارودیدم ودرس عبرت شدک الکی جیغودادنزنم ودرداموب ارومی خودم سپری کنم 

من دیده هاموگفتم😊

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
تو دولتی شم بخوای سز کنی هزینه اش بالا میشه عزیزم طبیعی تو بیمارستان خصوصی فکر میکنم 3 تومن باشه ب ...

نه فدات شم ب اندازه خصوصي نيس

٢ سال پيش ٦ تومن هزينه كردم

الان ديگه معلوم نيس چقدر شده باشه

بعدم دولتيا ب همين راحتي سزارين رو قبول نميكنن تا دكتر پاشو امضا نكنه

نه فدات شم ب اندازه خصوصي نيس ٢ سال پيش ٦ تومن هزينه كردم الان ديگه معلوم نيس چقدر شده باشه بعدم ...

معلومه یکی نیست

طبیعی تو بیمارستان دولتی رایگانه! 

تو خصوصی 3 تومن این حدوداست البته قیمت دقیق ندارن

مسلما سزارین هم قیمتاش تو خصوصی و دولتی خیلی فرقشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تو دولتی شم بخوای سز کنی هزینه اش بالا میشه عزیزم طبیعی تو بیمارستان خصوصی فکر میکنم 3 تومن باشه ب ...

من دولتی سزارین کردم سال ۹۴ ۵۰ تومن شد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من دولتی سزارین کردم سال ۹۴ ۵۰ تومن شد 

50 میلیون؟ 😳

50 میلیون؟ 😳

نه ۵۰ هزارتومن 

نه ۵۰ هزارتومن 

خودتون خواستین یا مجبور شدین و پزشک تشخیص داد؟ 

خودتون خواستین یا مجبور شدین و پزشک تشخیص داد؟ 

نه بابا من طبیعی می خواستم ولی  بعد ۵ ساعت انتظار امپول دردم نگرفت بچم خفه شد بردن سزارین کردم 

نه بابا من طبیعی می خواستم ولی  بعد ۵ ساعت انتظار امپول دردم نگرفت بچم خفه شد بردن سزارین کردم& ...

خب این شرایط اضطراریه دیگه عزیزم

کسی که دو قلو بارداره

بچه اش وزنش زیاده

یا بریچ هست توی شکم

و کلا شرایط طبیعی رو نداره

اینا میشه سزارین اجباری که مثله طبیعی رایگانه یا حالا در حد 100 تومن 200 تومن و این حدودا

اگر خودت بخوای باید هزینه کنی