2777
2789

دوستان‌میخوام با توجه ب اطلاعات نصفه و نیمه ای ک دارم در مورد زایمان سزارین و طبیعی ی چیزی بگم چون اینجا دارم میبینم اکثریت جبهه داریم ب طبیعی و اینک همو ب کارای اشتباه ترغیب میکنیم و ب نظرم حق الناسه البته ناخواسته و اینک من خودمو ب عنوان ی انسان موظف دونستم در حد خودم و دانش کمم این چیزارو بگم ک اگه با حرفای من ۱نفرم دیدشون عوض شه بازم برا من بسه

۱.زایمان ی فرایند طبیعیه و اینک باید طبیعی انجام شه مگر اینک دلیل پزشکی داشته باشه و منع بشیم و اینک چیز عجیبی نیس و قرار نیس با طبیعی زاییدن بمیریم !

۲.اگر انداممون و فرم و ظاهرش و سلامتیمون برامون مهمه بازم زایمان طبیعی گزینه مناسب تریه زایمان سزارین ثابت شده ک خیلی ضرر ها داره البته زایمان کلا عوارض خودش رو داره و اینک توی زایمان سزارین دو برابر خون از دست میره و ب شدت بدن بعدش کم خون میشه

۳.زایمان سزارین هیچ کشور پیشرفته ای رواج نیس و حق انتخاب نداری بین طبیعی و سزارین مگر اینک دلیل پزشکی داشته باشه

۴.اینک میگن دکترای اینجا خوب نیستن و بیمارستانا ب درد نمیخورن و دسمالیت میکنن و هزار تا بخیه میخوری و نمیتونی بشینی و ...هزار تا اشتباه دیگخ ک من تو این سایت دیدم و شنیدم از خانما اینا همه افکار اشتباه و بدون مطالعه س

زایمان طبیعی بیشترش ب خودمون مربوطه و خودمون نقش مهم رو داریم ن دکتر و بقیه اونا فقط کمک هستن و اینک اگر بخیه لازم شد بزنن و کارای جانبی اما در اصل این خود ما هستیم ک باید این کار رو انجام بدیم

اینک بضیا از اروپا مثل ی تیکه بهشت تو این قضیه یاد میکنن برام خنده داده چون دیدم خودم از نزدیک اگر ما ورزش نمیکنیم و نمیتونیم ب اندام و سلامت جسممون و اینک بتونیم زایمان طبیعی بهتری داشته باشیم کمک کنیم بهتره این تنبلی و کم گذاشتن رو گردن بقیه ننداریم و نگیم دکتر و بیمارستانای ایران بدن و ب درد نمیخورن چون پزشکا و کادر درمان ایران یکی از بهترین هاست

و اینکه بضی وقتا بضیا از بیمارستانای دولتی ترس دارن ک اصلا اینجوری نیس ک فکر میکنیم زایشگاه اکبرآبادی و بازرگانان و چن تا بیمارستان دولتی دیگه جزو مجهزترین بیمارستانا برای زایمان هستن و پزشکاش عالین چن تا از دوستای من زایمانشون اونجا بوده

من خودم مث همه از وضعیت کشورم راضی نیستم و مسلما تو خیلی چیزا عقبیم و اگر امکانش برام فراهم شه صددرصد میرم از ایران اما نباید با تعصب نظر بدیم و الکی ذهن همو بیمار کنیم و باردارا رو ناخواسته بترسونیم نباید چشممون رو واقعیت ببندیم و بدون مطالعه نظر بدیم

اصلا با زایمان طبیعی واژن بد فرم نمیشه و گشاد نمیشه این ی تفکر اشتباست شما ی انگشت تو عسل بزن بعد از چن مین یا چن ثانیه بر میگرده ب حالت اول واژن هم حالت ارتجاعی داره و بر میگرده ب حالت اول چون راه زایمان و چیزی ک خدا تعیین کرده همینه و راه مستقیم همینه اصل زایمان همینه بضیا میگن وای بخیه میزنن وای فلان وای شکل عوض میشه اره اگه ام عوض شه ی مقداره خب تو سزارین هم شکل شکم عوض میشه تو سزارین هم بخیه هست خیلی بیشتر در صورتی ک جنس ناحیه پریمه جوری هست ک زود بخیه جوش میخوره و دوره نقاهتش کمه اما شکم خیلی فرق داره و دوره ش طولانی تره و در آخر بچه ها پمپ درد مثل یک جنایته ک بچه تازه متولد شده مقدار زیادی مورفین مصرف میکنه و برای رشد و مغزش ب شدت مضره و اینک مادر هم عوارض بعد زایمانش بیشتر میشه آخه کجای دنیا این پمپ درد رو تایید میکنه ک بچه تازه متولد شده کلی مورفین بخوره

دوستان ترس توی زایمان هست من اینو میفهمم منم ی زنم و ی مادر در آینده اما راهش همینه و نسل ها قبل ما و بعد ما و همه جای دنیا هم همین بودن وقتی قراره مادر بشیم باید خیلی شجاع تر ازین حرفا باشیم باید خیلی با بدنمون مهربون باشیم باید ب سلامت جسمی خودمون اهمیت بدیم و تا بتونیم ب بچه ای ک بعدن قراره مادرش باشیم هم اهمیت بدیم

من اینا نظرات شخصیم بود ک از صحبت با اطرافیان و دیدن از نزدیک و خوندن مطلب با شماها در میون گذاشتم نظر همه دوستان حتی اگه با من مخالف باشه بازم محترمه

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑

بوس ب سر و کله ی همه تون🖐🏼🖐🏼😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفصل...😐🖐🏼                 نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو😑

یکی منو بگیره رمانمو گزارش زدن میخام خودمو از پشت بوم پرت کنم پایییین

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست💜وآن کس که مرا گفت نکو خود نکوست💜حال متکلم از کلامش پیداست💜از کوزه همان برون تراورد که در اوست💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخونن عزیزم کاش خلاصه میکردیش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یکی منو بگیره رمانمو گزارش زدن میخام خودمو از پشت بوم پرت کنم پایییین

چی بود؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
تبلیغ_نکنیم😠#  

تبلیغ چی؟؟😐

تبليغ زايمان طبيعي حوصله بحثم ندارم

مقاومت در برابر فهمیدن😖😖

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔