2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد ۴ ماهه در بیداری

4728 بازدید | 23 پست

سلام مامانا

میشه کمکم کنید پسرم سه ماه و نیمه هستش از دیروز شیرم رو وقتی بیداره نمیخوره گریه میکنه سینه رو میزارم دهنش ولی وقتی خوابه میخوره.رفلاکس پنهان هم داره رانیتیدین میخوره..توروخدا بگید چیکار کنم کارم شده گریه😔

همون بخاطررفلاکس هست تو خواب بهش بده منم تجربشو داشتم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا شچندماهگی طول میکشه?

پسرمن تو۸ماه هست هنوز داره البته کمترشده غذاخورم بشه بهتر میشه چاره نیست باید گذروند من به پسرم نکسیوم میدم عالیه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عزیزم صد در صد ریفلاکسش بیشتر شده رانیتیدین جواب نمیده،من دوتا بچه ریفلاکسی داشتم،باید بهش امپرازول بدی دکتر نبر چون کرونا هست ولی به دکترش زنگ بزن حتما همینو بهت میگه

اشکال نداره.بچه منم همینجور بود.وقتی خواب بود بیدار میموندم هر نیم ساعت بهش شیر میدادم.روزای سختی بود ولی گذشت. اصلا شبا نمیخوابیدم.کارای خونه هم اصلا نمیشد انجام بدم.

شما بچه رو ببر دکتر،یا اینکه به دکترش زنگ بزن مسئله رو بگو

به احتمال ۱۰۰٪که بهت میگه غذا رو شروع کن

اگه گفت غذا بده که میگه حتما.از لعاب برنج شروع کن، دو سه روز آب برنج بده.بعدش فرنی بده به مدت یک هفته بعد هم پودر بادام به فرنی اضافه کن که میشه حریره بادام.

موقعی که بیداره بهش غذا بده

موقع خواب تند تند شیر بده که وزن از دست نده.

حالا اگه شیرخشک کمکی هم بهش بدی چه بهتر.

واسه تهیه فرنی و حریره بادام هم میتونی بعد از ولرم شدن فرنی شیرخشک بریزی توش.

عزیزم صد در صد ریفلاکسش بیشتر شده رانیتیدین جواب نمیده،من دوتا بچه ریفلاکسی داشتم،باید بهش امپرازول ...

حتما زنگ میزنم به دکترش.ولی من فکر میکردم رفلاکسش خوب شده 

عزیزم صد در صد ریفلاکسش بیشتر شده رانیتیدین جواب نمیده،من دوتا بچه ریفلاکسی داشتم،باید بهش امپرازول ...

امپرازول شربته یا قرصه؟ مخصوص بچه هاست؟

یا رفیق من لا رفیق له