2777
2789
عنوان

تهمت

493 بازدید | 12 پست

دیروز یک تاپیکی بود راجب بدترین خاطره مدرسه منم دقیقا یاد تهمتی افتادم که وقتی ۱۳ سالم بود بهم زدن تو مدرسه 

هستین؟بگم؟

اگه شما هم در این مسئله چیزی دارین بگین

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^

بگو 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و دوستم خیلی ادم از خجالتی بودیم و واقعا همه مدرسه میدونستن ما زنگ های تفریح می رفتیم تو یکی از اتاق از سر کنجکاوی و اونجا حرف میزدیم تا اینکه یک روز دو سه نفر که از ما بزرگ تر بودن ما رو دیدن بعد زنگ بعدی به یک بهانه ای  اسم ما رو فهمیدن(ما نشناختیمشون و اسممون رو گفتیم) خلاصه اینا همون زنگ میرن پیش ناظم

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^

من‌ی بار امتحان میدادیم من‌با خواهرم دوقلو هستم فقط بهش نگاه کردم اصلا تقلب  نکردم اهل تقلب کلا نبودم  معلم متن مرد بود بهم‌گفت نگاه کردی گفتم نه گفت اگه راستشو بگی از نمرت  کم نمیکنم منم‌گفتم نه چون واقعا نکرده بودم ولی نمره مو  کم کرد 

بهترین نیستم اما خودمم😍

زنگ فارسی یکی از معلم ها  ما رو صدا کرد و ماهم تو یک کلاس بودیم اومد ما رو کشوند تو دفتر و اول یکم حرف زد بعد گفت که دو سه تا از بچه ها اومدن دیدن شما همو بوس کردین

من قسم خوردم التماس کردم اما باور نکردن.

سری بعد صدام کردن و گفتن اگه میخوای سال دیگه هم بیای این مدرسه نباید هیچ وقت با این دوستت باشی.

حتی به ما یک تهمت بد دیگه هم زده بودن که واقعا نمیتونم بگم

بچه ها من گریه میکردم.فقط از خدا میخواستم بفهمن چون بهم تهمت زده بودن که بدناتون رو .......

ناظممون هم گفت ما رو دیده.

منو سوال پیچ میکردن کا فیلم میبینی؟ داداش داری؟بزرگ تره؟

فقط داشتم سکته میکردم سال بعدش اون معلم از مدرسمون رفت اما من هیچ وقت نبخشیدمش. 

چند ماه بعد دوستم با کلی گریه و خواهش کاری کرد که دوباره با هم باشیم.

اما هیچوقت با اینکه با مامانم دوست بودم قضیه کامل و تعریف نکردم براش.

هنوز که هنوز دستم داره میلرزه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز