اومدم مثلا قطاب درست کنم ..چون از بیرون نخریدم ..چقدرم گرون در اومد😢فقط40تومن گردو شد خاک تو سرم دیگه با اول و اخرم بود اونم خراب کردم اصلا شکل نمیگرفت خمیر پر روغن بود😥😭با این اوضاع بی پولی انگار 90تومن ریختم دور ..
💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
نمیدونم روغن جامد نداشتم از کره استفاده کردم میتونه از اون باشه؟
عزیزم شیرینی خیلی حساسه حتما باید طبق دستور پیش بری
مگه اینکه خودش نوشته باشن که جایگزینش فلان چیز
وگرنه نباید دستورشو تغییر بدی