2777
2789
عنوان

قطاب

1856 بازدید | 77 پست

اومدم مثلا قطاب درست کنم ..چون از  بیرون نخریدم ..چقدرم گرون در اومد😢فقط40تومن گردو شد خاک تو سرم دیگه با اول و اخرم بود اونم خراب کردم اصلا شکل نمیگرفت خمیر پر روغن بود😥😭با این اوضاع بی پولی انگار 90تومن ریختم دور ..

💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عیب نداره

تجربه میشع برات

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

همیشه برا بار اول یه راحتشو درست کن

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

عیبی نداره سرت سلامت تا خراب نکنی که یاد نمیگیری

چون ماست چربه و روغن متراکمه همیشه روغنشو کمتر بریز از دستور

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
اشکال نداره . یاد می گیرید . 90 تومن ارزشش رو نداره .

عضویتت مبارک ❤❤

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
نه فقط قطاب بلکه هر شیرینی تو خونه گرونتر درمیاد و بی کیفیت تر . شیرینی رو از بیرون بخرید راحت و باک ...

نه عزیزم اصلا هم اینطور نیس