2777
2789
عنوان

چاره چیه 😖😔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست
بگو عمدی نبوده.یا بگو تو اتق خواب بودم.یا بگو توی حمام بودم.من چندبار از این کارا کردم دیگه نمیان.به ...

کاش می فهمید الان زیاد محلش نمیدم ولی عین خیالش نیست در هم باز نکنم به شوهرم زنگ میزنه دوباره میاد یه وقت دیگه.

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
به شوهرت بگو بهش بگه که خانومم میخاد با بچه تنها باشه راحت باشه.هروقت کمک خاستیم بهتون میگیم بیاین.ا ...

اگه کرونا نبود چند روزی میرفتم خونه مامانم .هر چند اونجا هم برم میاد .مامانم بهش میگه برو خودمون هستیم ولی میگه میمونم .بی چشم و رو نیستم دستش درد نکنه ولی واقعا تحملش سخته برام دلم خون کرده از بس وسواس داره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بگو مادر جان من میتونم دیگه کارای خودم و بچه رو انجام میدم؛رو به راه شدم ؛دیگه نیازی نیست شما ا ...

اگه نصف روز میومد یا یکی دو ساعت هیچ‌نه ۲۴ ساعت واقعا کلافم کرده .خیلی حساسه و حرف رو میچرخونه میترسم بهش بگم بهم بپره و بزنه به کولی بازی..یه‌چیزی بهش میگم جوری دیگه به بچه‌هاش میگه 

پس فقط شوهرت میتونه یه کاری بکنه

دقیقا .ولی هر چی بهش میگم میفهمه مامانش چجوریه میگه بهش هیجی نگو .میگم ۲۴ ساعت دارم تحملش میکنم و احترامش نگه میدارم میخوای دیونه بشم خودم از وقتی زایمان کردم حال روحیم خوب نیست.اونم تو فکره شاید ناراحتی پیش بیاد 

اگه کرونا نبود چند روزی میرفتم خونه مامانم .هر چند اونجا هم برم میاد .مامانم بهش میگه برو خودمون هست ...

درکت میکنم عزیزم.چارش اینه که با شوهرت حرف بزنی .با شوهرت درد و دل کن حرف دلتو بگو که سختته و اینجوری بیشتر عذاب میکشی تا اینکه راحت باشی.بگو حرص و جوش میخورم شیرم خشک میشه تلخ میشه بچم نمیخوره اگر هم بخوره استرس من به اونم سرایت میکنه مریض میشه خدای نکرده. به مامان یجوری بگو ناراحت نشه