اینو بخونین و درس عبرت بگیرین
منم یه روز مثل شما بودم، فکر میکردم این اتفاقات خیلی ازم دوره، دقت نکردم، از هول حلیم افتادم تو دیگه، شما اشتباه منو نکنین
من با یه آدمی ازدواج کردم که خیلی ادعای دین و ایمون و اعتقاد به خدا و حق و ناحق و حلال حروم و عدالت داشت.
میگفت من هرگز دست روی زن بلند نمیکنم چون زدن زدن نشونهی ضعیف بودنه، ظاهر فوقالعاده آقا، آروم، متشخص، مظلوم، دقیقا شبیهه یوزارسیف بود
بعد از اینکه رفتیم زیر یه سقف روی واقعیشو نشون داد، مدام کتک میزد، به ائمه فحش کمر به پایین میداد وجود خدا رو منکر میشد
بعدا فهمیدم خداش پدرشه، دینش هم حرفای پدرشه
اتفاقا پدرش هم مادرشو میزنه، به شوهر منم یاد میده که منو بزنه
خیلی اذیتم کرد،خیلی کتکم زد، خیلییی زیاد، بیشتر از ۳۰ بار کتک خوردم ازش، بخاطر پدرش منو میزد
حالا چند ماهه اومدم خونهی پدرم میخوام جدا شم هزار جور شکایت ازش کردم گندکاریاش فقط در حد کتک نبود
دیروز دادگاه کیفری ضرب و جرح داشتیم، بازم ظاهر مظلوم نماش رو اونجا نشون میداد، خیلییی راحت و با اطمینان میگفت من این خانومو اصلا نزدم، ازش چن تا ویس اقرار داشتیم که توش با پررویی میگه آره زدمش خیلی زدم خوب کردم تازه کم هم زدم
قاضی گفت خودت اینجا قرار کردی که
گفت نه اون من نیستم هوش مصنوعیه...
نمیدونین چقدر شنیدن این حرفا درد داشت، حتی از درد خود کتک بیشتر یود
دخترای گلم فکر نکنین تعداد این مردا کمه و فقط منم که بدشانسی آوردم، منم مثل شما فکر میکردم، متاسفانه این لقمه حروما خیلی زیادن
حالا در مورد وکیل خانومش هم یه قضیه ای هست تو کامنتا میگم