2777
2789

اینو بخونین و درس عبرت بگیرین

منم یه روز مثل شما بودم، فکر میکردم این اتفاقات خیلی ازم دوره، دقت نکردم، از هول حلیم افتادم تو دیگه، شما اشتباه منو نکنین

من با یه آدمی ازدواج کردم که خیلی ادعای دین و ایمون و اعتقاد به خدا و حق و ناحق و حلال حروم و عدالت داشت.

میگفت من هرگز دست روی زن بلند نمیکنم چون زدن زدن نشونهی ضعیف بودنه، ظاهر فوقالعاده آقا، آروم، متشخص، مظلوم، دقیقا شبیهه یوزارسیف بود

بعد از اینکه رفتیم زیر یه سقف روی واقعیشو نشون داد، مدام کتک میزد، به ائمه فحش کمر به پایین میداد وجود خدا رو منکر میشد

بعدا فهمیدم خداش پدرشه، دینش هم حرفای پدرشه

اتفاقا پدرش هم مادرشو میزنه، به شوهر منم یاد میده که منو بزنه

خیلی اذیتم کرد،خیلی کتکم زد، خیلییی زیاد، بیشتر از ۳۰ بار کتک خوردم ازش، بخاطر پدرش منو میزد

حالا چند ماهه اومدم خونهی پدرم میخوام جدا شم هزار جور شکایت ازش کردم گندکاریاش فقط در حد کتک نبود

دیروز دادگاه کیفری ضرب و جرح داشتیم، بازم ظاهر مظلوم نماش رو اونجا نشون میداد، خیلییی راحت و با اطمینان میگفت من این خانومو اصلا نزدم، ازش چن تا ویس اقرار داشتیم که توش با پررویی میگه آره زدمش خیلی زدم خوب کردم تازه کم هم زدم

قاضی گفت خودت اینجا قرار کردی که

گفت نه اون من نیستم هوش مصنوعیه...

نمیدونین چقدر شنیدن این حرفا درد داشت، حتی از درد خود کتک بیشتر یود

دخترای گلم فکر نکنین تعداد این مردا کمه و فقط منم که بدشانسی آوردم، منم مثل شما فکر میکردم، متاسفانه این لقمه حروما خیلی زیادن

حالا در مورد وکیل خانومش هم یه قضیه ای هست تو کامنتا میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا استارتر درست میگی ولی متاسفانه بعضی ها اصلا تو این سایت نمیفهمن

دیروز تو یه تاپیک یه دختر مجرد میگفت خدا کنه متاهل های که میگن شوهر بده طلاق بگیرن یعنی واقعا درک و فهم ندارن

خب چيككارررر كردي كه كتك زد

همينجوري كه دارين شام ميخورين نميشه كه بزنه پس كله ات

حتما اتفاقي افتاده

نميگم اون مقصر نيست

ولي ي علتي هم بايد باشه

هر چند هم بود نبايد ميكرد

ولي كلا علتو نگفتي

مزاج نازكم حرف پريشان بر نمي تابد..🤍

منم تا همین یه ماه پیش انگار خیلی هول شوهر بودم،دوست پسرم میگفت میام میگیرمت منم خرذوق تازه الان به خودم اومنم که چقد خودشو خانوادش داغونن

تازه دوتا واحد دستمونه مامانم اینا یجان من یجا دیگه الان جلو باد کولر دراز میکشم مامانم غذا و اب و چایی میاره میده دستم منم اینجا راحت برا خودم میچرخم الان به این نتیجه رسیدم روانیم مگه یه مرد بیارم بندازم وردل خودم ننشم چپ بره راست بره هی مغز پسرشو بشوره و فنته بندازه و رومغز من بره اه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ز غوغای جهان فارغ

بعضی از پسرها خیلی هار مغرور شدن

همش هم بخاطردخترا و خانم هاست که زود به رابطه های پوچ و بی ارزش تن میدند

این نررر ها هم فکر میکنند چه تحفه هایی هستد

ابجیای گلم برا خودتون ارزش قائل باشید .

یه صلوات بفرستید برای همهی اموات و سلامتی آقا امام زمان

منم تا همین یه ماه پیش انگار خیلی هول شوهر بودم،دوست پسرم میگفت میام میگیرمت منم خرذوق تازه الان به ...

سلام، ببخشید داغون منظورتون چیه؟ خودش و خانواده اش یعنی چطور بودن و شما چطور هستید و توقعاتتون چی بوده؟