2777
2789
عنوان

چاره چیه 😖😔

155 بازدید | 20 پست

سلام من چهل و دو روزه زایمان کردم .این ۴۲ روز مادر شوهرم ولم نمیکنه .نیاید بگید خوش بحالت قدرش بدون .اخه من رفتم خونه مامانم .مشکل اینه مادر شوهر من وسواس فکری و اظطراب شدید داره و فوق العاده پرحرف و هر چی دید میگه. میومد خونه مامانم شبا میموند و من واقعا متوجه شدم که مامانم اینا خوششون نمیاد بمونه و اذیت میشن. 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

آخه تو همه چی سرک میکشید و هر چی دید به مامانم میگفت. اونم بخاطر حرمت مهمون هیجی بهش نمیگفت منم اومدم خونه خودم تا مامانم راحت باشه.بچه ها افسردگی بعد زایمان جدا کلکل با مادر شوهر جدا .دیونم کرده مامانم میاد سر میزنه بهش میگه غیر مستقیم که نیا . .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

کلا خودش رئیس بازی درمیاره انگار من بردش هستم .از ریز به ریز کارام ایراد میگیره. من چیکار کنم که از دستش خلاص بشم واقعا دلم دیگه داره از جاش کنده میشه از دستش. خیلی تو فشارم .خودم میتونم از کارهای بچه پس بیام ولی پنج دیقه هم نمیره خونه خودش .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم میگه خوبه که کمکت میکنه ولی خب منم میخوام راحت باشم .شوهرم درک نمیکنه اون میره سرکار و چند ساعتی خونس خوابه

اگه رفتارش عادی بود مشکلی نداشتم. وسواس و اظطراب که داره منو تو فشار گزاشته. خودمم حالم از وقتی زایمان کردم خوب نیست 

درکت میکنم ، اصلا نگذار کاری بکنه، تمام کارهای بچه را خودت بکن ، غذا نپز ، خونه را تمیز نکن، تا بچه ...

عزیزم کمک میکنه ولی خیلی منت میزاره. من ازش نخواستم که به خودش فشار بیاره. بعدشم من شبا بالا سر بچم بیدارم میزارم بخوابه صبح بیدار میشه میگه جقدر خوابت سنگینه بچه گریه میکنه همش خوابی من بالا سرشم. حرف های زور داری میزنه آدم حرصش میگیره

عزیزم کمک میکنه ولی خیلی منت میزاره. من ازش نخواستم که به خودش فشار بیاره. بعدشم من شبا بالا سر بچم ...

جوابشو بده ، یک بار جواب بدی دیگه بهت گیر نمیده

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
اگه رفت.دوباره که اومد درو باز نکن.چند بار که این کارو کردی دیگه نمیاد

جواب شوهرم چی بدم .اون میگه بزار بیاد .اصلا متوجه نیست مامانش داره روانیم میکنه 

من اگر اینقدر واقعا بهم سخت بگذره رک بهش میگم مادرجون من دیگه از پس کارهام بچه برمیام خیلی ممنونم از زحمتهایی ک برامون کشیدی ان شاالله بتونم واستون جبران کنم و بگو شوهرت ببرش خونه بگه برو به بابا و خونه برس دیگه 

دیگه ۴۰ روز خدایش خیلی زیاده ک همش کنارت باشه 

نهایتش وقتی بچت خوابه یه غذا بپز بخورین ظرفهارو هم اخر وقت همسرت بشوره یا بذارماشین بشوره دوتا ادم بزرگین اون فندق ک اصلا نمیتونه خونه و بهم بریزه بفرست بره خونه خودش دیگه

جواب شوهرم چی بدم .اون میگه بزار بیاد .اصلا متوجه نیست مامانش داره روانیم میکنه 

بگو عمدی نبوده.یا بگو تو اتق خواب بودم.یا بگو توی حمام بودم.من چندبار از این کارا کردم دیگه نمیان.به قول معروف خودشون هوارو میفهمن

عزیزم کمک میکنه ولی خیلی منت میزاره. من ازش نخواستم که به خودش فشار بیاره. بعدشم من شبا بالا سر بچم ...

به شوهرت بگو بهش بگه که خانومم میخاد با بچه تنها باشه راحت باشه.هروقت کمک خاستیم بهتون میگیم بیاین.اینجوری هردو اذیت میشین

من اگر اینقدر واقعا بهم سخت بگذره رک بهش میگم مادرجون من دیگه از پس کارهام بچه برمیام خیلی ممنونم از ...

عزیزم بهش میگم برو استراحت کن به کارهات برس .میگه کار همیشه هست .واقعا نمیدونم تا کی میخواد بمونه .بچه روز خوابه شب بیداره .میتونم برای خودم و شوهرم یه چیزی درست کنم شوهرمم کمک میکنه .ولی اصلا نمیره .پدر شوهرمم از خدا خواسته بهش میگه بمون ما خودمون کارهای خونه میکنیم .واقعا خسته شدم خیلی اظطراب داره و استرس بهم وارد میکنه جوری که از بچم وحشت دارم که تنها باشم پیشش که بلایی سرش میاد