2777
2789
عنوان

قانون جذب

270 بازدید | 55 پست

سلام دوستان تاحالاشده ازقانون جذب نتیجه بگیرین ؟بازی فراوانی یا نامه ب فرشتگان یاکلا هرچی گه نتیجه گرفتید میشه توضیح مختصری بدید که چجوری انجام دادید؟واینکه درمورد سابلیمینالها کسی اطلاعی داره درمورد نتیجه بخش بودنش؟

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه توضیح بدید چطوری

باور داشتن خیلی مهمه و من ای باور داشتم ما تمام کرده بودیم من باور داشتم که برمی گرده 

هر کسی ای جوری باورش و حفظ میکنه یکی با خیال پردازی یکی با فکر کردن به خاطرات یکی با دعا و قران.....

من دو تا چله داشتم که توی حال روحی ام خیلی تاثیر داشت چله بسم الله و چله حدیث کسا

قانون جذب فقط یعنی انرژی مثبت

باید افکار منفی که داری توی ذهنتو دفع کنی بنویسی اشون و پاره کنی......من بعد ای مدت کاغذ برداشتم که بنویسم ولی هیچ فکر منفی نداشتم ذهنم پر افکار مثبت و خوب بود 

بعضی وقتی ها ناراحت میشدم می گفتم اگه نیاد چی بعدش می گفتم خدای من اون قدری بزرگ هست که اون بر گرده.................مرحله رها کردن هم خیلی مهمه ای که اون موضوه رو رها کنی یعنی همش بهش فکر نکنی دغدغه ات نشه

خیال پردازی هم خیلی خوبه من شبا قبل خواب و صبح اکثرن خیال پردازی داشتم......توی طول روز باهاش حرف می زدم انگار کنارمه

جملات تاکیدی مثل من دوست داشتنی هستم من اعتمادبه نفس دارم....واقعا خیلی خوب بود

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
باور داشتن خیلی مهمه و من ای باور داشتم ما تمام کرده بودیم من باور داشتم که برمی گرده  هر کسی ...

ممنونم دوست خوبم نمیدونم ذهنم گنجایش نداره دیه خیلی باقانون جذب درگیرم نامه ب فرشته جملات تاکیدی. و.......امیدوارم بشه اون چیزی که میخوام

ممنونم دوست خوبم نمیدونم ذهنم گنجایش نداره دیه خیلی باقانون جذب درگیرم نامه ب فرشته جملات تاکیدی. و. ...

خواهش می کنم
باور داشته باشید شک نکنید که میشه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

بببن هر چیزی که شما نیاز داشته باشی توی زندگیت ،،و این نیاز و کمبود رو عمیقا حس کنی و بخای ،در اصل داری انرژی میدی به اون موضوع و معمولا بهش میرسی،،،اما نه در همه موارد،،،بستگی به خاستت داره و ظرفیت های خودت ،،و اینکه گاهی نباید توی زندگیت اون اتفاقی که تو دوست داری ،بیوفته،،حالا اینکه خدا میخاد یا کاینات یا هر چی اسمشو بزاری،،،اما من با تجربه ای که توی این داستان دارم ،،هیچ تضمینی نیست که قطعا برسی به چیزی که میخای،،،مثلا خود من الان چند ساله دنبال یه موضوعی هستم و از هر راهی بگی دنبالش رفتم و سعی کردم از راه قانون جذب به دستش بیارم ،،،اما نمیشه،،،در صورتیکه قبلا با یک حس خاستن کوچیک و بدون اتلاف وقت به خاسته بزرگتر از این رسیده بودم،،،در کل باید توی سرنوشتتت باشه که برات پیش بیاد

بببن هر چیزی که شما نیاز داشته باشی توی زندگیت ،،و این نیاز و کمبود رو عمیقا حس کنی و بخای ،در اصل د ...

خب قانون جذبم میگه سرنوشتمونو خودمون تعیین میکنیم خب ولی یه جاهاییشو موافقم که به صلاحمون نیس بعضی چیزا منم فعلا دارم همه چیو امتحان میکنم از نامه به فرشته عکس خواسته هام تو گوشی حس خوب وووو نمیدونم دیه چی بشه

خب قانون جذبم میگه سرنوشتمونو خودمون تعیین میکنیم خب ولی یه جاهاییشو موافقم که به صلاحمون نیس بعضی چ ...

امتحان کن ،،امیدوارم که بشه ،،اما من در مورد خودم همه این کارارو کردم حدودا دو سال نا امید نشدم،کلی وقت گذاشتم انرژی مثبت ،، ،،،اما خب نشد که نشد،،،،بعدش دیگه کلا نا امید شدم ،،،اینم که میگید سرنوشت دست خود آدمه،،،تا حدودی قبول دارم ،،اما نه زیاد،،،مثلا شما فکر کن ،یه خانمی توی یه روستای دور افتاده داره زندگی میکنه و زیبا هم نیست اصلا،،،خب بشینه من دوست دارم یکی بیاد خاستگاریم که هم موقعیت اجتماعی خوب داشته باشه،،،هم پولدار هم خوش تیپ،،،خب این خانم دوست داره سرنوشتشو خودش اونجوری که دوست داره رقم بزنه،،،اما خب باید موقعیت و امکاناتشم نگاه کنه،،،،حالا ممکنه استثناعا پیش بیاد،،،،اما لزوما نه همیشه