2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 55 پست
من فک میکنم شما کلن راجع به کاینات اطاعاتی ندارید که میگید با آدم لج میکنه مگه میشه همچین چیزی

ببین من حداقل ده تا کتاب خوندم راجع به این موضوع ،،حالا تحقیقات اینترنتی به کنار،،،،خییلی هم زمان گذاشتم برای این موضوع ،،،بله واقعا کاینات گاهی لجبازی میکنه،،،فک کن کسی که با وجود ذات خوب ،،،همیشه بد بیاری میاره،،،که خب قطعا همه توی اطرافیانشون این ووضوع رو دیدن ،،،خب این اسمش چیه؟ چرا باید کسیکه به هیشکی بدی نکرده،،،به همه کمک میکنه و دلش مثل برف سفید و پاکه ،،،اینهمه بدبختی تو زندگیش باشه؟ فقط خاهشن نگو امتحان الهی ،که اینو قبول ندارم

از ای اف تی چیزی میدونین؟تازگیا میخوام با قانون جذب باهم کارکنم

ای اف تی همون رها سازی احساسات سرکوب شده و کنترل استرس و اضراب  درمان افسردگی و ....که با قانون جذب بدست میاد در واقع همون قانون جذبه من خودم برام سخت بود تا ازش استفاده کنم به خاطر همین فقط با قانون جذب کار کردم و همه چیزایی رو که میخواستم خدا رو شکر تا الان جذب کردم

من حتی سابلیمینال رو هم با قانون جذب کار کردم

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای اف تی همون رها سازی احساسات سرکوب شده و کنترل استرس و اضراب  درمان افسردگی و ....که با قانون ...

اره منم دارم همراه جذب سابلیمینال میگوشم ببین الان دقیقا عکس خواستمو توگوشی دارم سابلیمینال مخصوصص خواستمو گوش میدم تصور تجسم حس خوب توچیکارمیکردی؟همینکارارو؟

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین
ببین من حداقل ده تا کتاب خوندم راجع به این موضوع ،،حالا تحقیقات اینترنتی به کنار،،،،خییلی هم زمان گذ ...

من نمیدونم ولی بازم فک میکنم نتیجه باوراشه و شخص باید تغییر باور بده شاید دائم درحال ارتعاش بد بیاریه

ببین من حداقل ده تا کتاب خوندم راجع به این موضوع ،،حالا تحقیقات اینترنتی به کنار،،،،خییلی هم زمان گذ ...

اصلن امتحان الهی ربطی به قانون جذب نداره من خودم علاوه بر کتاب و ... سه سال دوره رفتم

قانون جذب بسیار حساسه و تک تک کلمات رو به شما بازتاب میکنه نه مفهوم حرفی رو که میزنید اون آدم هم قطعن باور قلبیش اینه که من با این همه خوبی همیشه بد میارم و تا این باور غلط رو از خودش دور نکنه وضعش همینه و کاینات بدی رو بهش برمیگردونه

الان همین که شما میگید کاینات با آدم لجبازی میکنه همینو دارید به سمتش ارسال میکنید و کاینات هم همینو بهتون برمیگردونه

اره منم دارم همراه جذب سابلیمینال میگوشم ببین الان دقیقا عکس خواستمو توگوشی دارم سابلیمینال مخصوصص خ ...

من بیشتر روی حس خوب و باور قلبیم کار میکردم من زمانی که سابلیمینال رو داشتم بکار میبردم اصلن ازش چیزی نمیدونستم و همش با قانون جذب کار میکردم بعد این که بهچیز دلخواهم رسیدم فهمیدم اینا سابلیمینال بوده

اینا همه منشا گرفته از قانون جذبن که حالا اسمای مختلفی روش گذاشتن

من نمیدونم ولی بازم فک میکنم نتیجه باوراشه و شخص باید تغییر باور بده شاید دائم درحال ارتعاش بد بیاری ...

در هر حال اینجوری نیست که هر چیزیو بخای بتونی با قانون جذب بدست بیاری،،،اگر اینجوری بود ،،،همه میرفتن قانون جذب یاد میگرفتن و بهترین زندگیو داشتن،،،کلیتش اینه که زندگی برای تو تعیین تکلیف میکنه ،،نه تو برای زندگی،،،،مثالهای زیادی دارم ،،،اما در این مقال نمیگنجد

من بیشتر روی حس خوب و باور قلبیم کار میکردم من زمانی که سابلیمینال رو داشتم بکار میبردم اصلن ازش چیز ...

بنظرم ساب ها باورو تغییرمیدم با پیامای پنهانشون خب رفته رفته هم ادم ب خواستش میرسه حتی درموردی ک باور نداره نظرتوچیه؟

اصلن امتحان الهی ربطی به قانون جذب نداره من خودم علاوه بر کتاب و ... سه سال دوره رفتم قانون جذب بسی ...

خب من قبلا این باور رو نداشتم ،،،،ولی انقدر این کاررو تکرار کرد که باورم شد،،،،الانم به این نتیجه رسیدم که به کاراش میخندم،،،در اصل داریم لج همو در میاریم،،،،کاینات ،اگه الان داری میبینی این متنو ،،،خععلیییی دیوسییی😂😂

در هر حال اینجوری نیست که هر چیزیو بخای بتونی با قانون جذب بدست بیاری،،،اگر اینجوری بود ،،،همه میرفت ...

قانون جذب به این راحتیم نیست که باید روی جز ب جز احساس باور کلمه نگاه حرف دقت داشت باورایی که از کودکی شکل گرفته بقول شریفی هم اسونترین کار دنیاس هم سختترین

در هر حال اینجوری نیست که هر چیزیو بخای بتونی با قانون جذب بدست بیاری،،،اگر اینجوری بود ،،،همه میرفت ...

خب این تفکر شماست که کاملن غلطه و منم براش دلیل دارم ولی  ترجیح میدم وارد این بحث نشم

بنظرم ساب ها باورو تغییرمیدم با پیامای پنهانشون خب رفته رفته هم ادم ب خواستش میرسه حتی درموردی ک باو ...

کاملن موافقم 

کار کردن با ساب روی ضمیر نا خود آگاه ما تاثیر میزاره که میتونیم باهاش ویژگی هامونو تغییر بدیم

قانون جذب به این راحتیم نیست که باید روی جز ب جز احساس باور کلمه نگاه حرف دقت داشت باورایی که از کود ...

خب عزیزم من نه تورو میشناسم و نه میدونم که زندگیت چیجوریه،،،اما خب تو که الان میگی اینهمه خوندم و بلدم ،،،چرا به هر چی میخای نرسیدی؟ مطمعنم زندگیت یک صدم اون چیزی نیست که توی ذهنت و ایده آلته ،،،خب بشین همرو جذب کن دیگه،،،مطمعنم زندگیه سختی داری ،،،اما بااااز داری شعار میدی،،،،قصدم بی احترامی نیستاااا،،،اما میخام بهت بگم عمل با تفکر متفاوته