2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 55 پست
دلیل نوشیدن اب قبل سابلیمینال چیه؟

چون فایلهای ساب روی ضمیر نا خود اگاه کار میکنن باید ذهن آرامش داشته باشه و خالی باشه به خاطر همین میگن قبلش باید آب خورد و بعدشم کمی خوابید همچنین آب دارای پاکی و زلالیتی هستش که ارتعاشات شکر گذاری رو ارسال میکنه که ابزاری فوق العاده در جذبه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
خب این تفکر شماست که کاملن غلطه و منم براش دلیل دارم ولی  ترجیح میدم وارد این بحث نشم

خب ،،شما پس الان با این طرز فکرت ،،،باید توی یکی از بهترین مناطق تهران یه خونه ۵۰۰ متری داشته باشی،،،،شوهرتم یه آقای جنتلمن با قد ۱۹۰ و بسیار خوشتیپ و احتمالا بازیگر سینما یا سیاستمداره،،،مسافرتهای خارجتونم همیشه به راهه،،،،خب این خاسته همه خانماست،،،اما کمتر از یک در صدشون به این خاسته میرسن،،،اما شما که قانون جذب رو بلدی ،،و حرفهای منو رد میکنی،،،باید رسیده باشی به این نقطه،،،،الان واقعا رندگیت اینحوریه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون فایلهای ساب روی ضمیر نا خود اگاه کار میکنن باید ذهن آرامش داشته باشه و خالی باشه به خاطر همین می ...

ممنونم. راستی فایلای سابتو از کجا گوش میدی من کانال مهرگان میگن معتبره

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین
خب ،،شما پس الان با این طرز فکرت ،،،باید توی یکی از بهترین مناطق تهران یه خونه ۵۰۰ متری داشته باشی،، ...

من اینایی که شما گفتی اصلن ایده الم نیست ولی زندگیم و موقعیت اجتماعیم دقیقن همون چیزی که میخواستم بدون کم و کاستی از شغل و خنه و ماشین و ....

من اینایی که شما گفتی اصلن ایده الم نیست ولی زندگیم و موقعیت اجتماعیم دقیقن همون چیزی که میخواستم بد ...

عززیزززم ،،،،مگه میشه ایده آل زندگی کسی زندگیه لوکس نباشه؟ مگه میشه یه خانم شوهر پولدار و خوش تیپ ایده آلش نباشه؟ خودتو توجیح نکن عزیزم ،،،ینی ایده آل تو شوعریه که دوزار پول ته جیبش نیست؟ شوهری که کچله،،قد کوتاهه،،بد اخلاقه ،،؟ خونه و ماشین که طبیعی ترین حقه آدماست ،،چیز شاخی نیست که بهش انرژی بدی یا ندی و بگیری ،،،من الان حداقل یه ماشین یک میلیاردی دارم ،،خونه جای خوب تهران دارم،،،اما خب اینارو خیلیای دیگه ام دارن،،،،من کار شاخی نکردم که اینارو دارم پس

سابلیمینال رو می شه با کمترین صدای ممکن گوش داد ؟ یعنی آهنگ رو گوشی رو اول کامل خفه بعد یک درجه فقط ...

تاجایی ک خوندم نوشته بود با ولوم50 گوش بدید باهدفون

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین
عززیزززم ،،،،مگه میشه ایده آل زندگی کسی زندگیه لوکس نباشه؟ مگه میشه یه خانم شوهر پولدار و خوش تیپ ای ...

شما کلن متوجه نیستی من الان به فکر ازدواج نیستم که بیام ویژگی های شوهر مورد نظرم رو جذب کنم الان اصلن تو فکرش نیستم

خونه هم دارم یه خونه لوکس توی یه منطقه خوب تو شهری که دوست دارم یه ماشین خوبم دارم تو رشته و دانشگاه مورد علاقه ام تحصیل میکنم تو دوران دانشجویی حقوق خیلی خوبی دارم و.... همه اینا برای من جز آرزوهام بوده که تونستم جذبش کنم

شما هم شاید اگه به کاینات اعتقاد داشتی حالت بهتر بود و از داشته هات لذت میبردی و این همه انرژی منفی ارسال نمیکردی