2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب قانون جذبم میگه سرنوشتمونو خودمون تعیین میکنیم خب ولی یه جاهاییشو موافقم که به صلاحمون نیس بعضی چ ...

عزیزم برای استفاده از قانون جذب بهتره مراحلش رو به ترتیب و درست انجام بدی این طوری هر چیزی رو که بخوای قطعن بهش میرسی

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

[QUOTE=129367656]امتحان کن ،،امیدوارم که بشه ،،اما من در مورد خودم همه این کارارو کردم حدودا دو سال نا امیدوارم منم درسته گفته هاتون خلاصه بعضی چیزا نمیشه شایدم ماها یجایی رو اشتباه میریم 

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین
امتحان کن ،،امیدوارم که بشه ،،اما من در مورد خودم همه این کارارو کردم حدودا دو سال نا امید نشدم،کلی ...

خب قانون جذب هم نمیگه شما یه دفعه برو سراغ خواسته هات اول شرایطی رو که برای جذب خواسته مورد نظر احتیاج داری رو باید جذب کنی بعد خواسته اصلی رو

عزیزم برای استفاده از قانون جذب بهتره مراحلش رو به ترتیب و درست انجام بدی این طوری هر چیزی رو که بخو ...

درست انجام میدم البته ب نظر خودما 😂هی حس خوبه رو میدم تصور تجسم 

[QUOTE=129367861]خب قانون جذب هم نمیگه شما یه دفعه برو سراغ خواسته هات اول شرایطی رو که برای جذب خواسته مورد نظر احتی 

خو گاها میگن تو به خواستت فک کنی شرایط خودش مهیا میشه

همه شرایطش آماده و مهیا بود ،،،خب گاهی کاینات با آدم لج میکنن 

من فک میکنم شما کلن راجع به کاینات اطاعاتی ندارید که میگید با آدم لج میکنه مگه میشه همچین چیزی

من تا ب خواستم نرسم دست از سرکائنات برنمیدارم 💪💪😂

ببین من به این نتیجه رسیدم که گاهی این کایناته دیوس ،نه تنها خاسته هاتو نمیدن،،،،بلکه باهات لج میکنن و جلوی پات سنگ میندازن ،،،،جدی میگم اینو

ببین من به این نتیجه رسیدم که گاهی این کایناته دیوس ،نه تنها خاسته هاتو نمیدن،،،،بلکه باهات لج میکنن ...

نه دیه نداریم همچین چیزی کلا ادم باوراشو توزندگیش میبینه همین