2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم الان ۴ساله از این تاپیک میگذره.دوستان من اهل تهران نیستم راهم دوره.برا همین نمیتونم زیاد وقت بزارم برای مطب گردی.اونایی که عمل ترمیمی انجام دادن و راضی هستن لطفا اسم دکترشونو بگن کمک خیلی بزرگی بهم میکنین.ممنون

سلام. وقت همگی بخیر

من تو تاپیک جراحی بینی ۳ بودم. چند وقتی نبودم الان دیدم تعطیل شده. 

معمولا دلیل تعطیلی تاپیکا چیه ؟‌ چجوری میشه به اطلاعات اون دسترسی داشته باشیم؟

مرسی

سلام. وقت همگی بخیر من تو تاپیک جراحی بینی ۳ بودم. چند وقتی نبودم الان دیدم تعطیل شده.  معمول ...

این تاپیک حدودا چند روز پیش ترکید و دلیلشو نمیدونیم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

با اپِ سرزمین عروسک از این پس میتوانید تمام محتواهای موجود در سایت سرزمین عروسک را در تلفن همراه داشته باشید.

دانلود از بازار                دانلود از مایکت              دانلود مستقیم

امکانات اپلیکیشن:

• گوش دادن به صدها قصه صوتی به صورت آنلاین
  • مطالعه صدها داستان کودکانه
  • تماشای صدها ویدیوی آموزشی
  • خواندن شعرهای کودکانه
  • مطالعه صدها مقاله تخصصی درباره تربیت کودکان
دوستان سلام چقدر خوشحالم که تو این سایت همچین تاپیکی پیدا کردم مونیکای عزیز ممنونم .همه مطالبت کلی ...

عزیزم شما پیش دکتر باستانی نژاد عمل بینی انجام دادی راضی بودین؟

سلام منم میخوام عمل ترمیم بینی انجام بدم چند سال بهش فکر میکنم ولی از ترسم که بدتر بشه کاری نکردم مخصوصا با دستمزدی که جدیدا میگیرن واقعا ریسکش بالاست .پس لطفا اگر گروهی تو تلگرام دارید منم اد کنید.pegah B.B

مشکل مالی ندارم ۲۴ ملیون میگیره ۲۴ اذر وقت دارم امیدوارم خوب بشه🙏

ببخشید پیش دکتر امیری زاد عمل ترمیم انجام دادید؟راضی بودید؟ چون منم میخوام بعد ۱۰ سال ترمیم کنم و میترسم پیش هر دکتری برم و دکتر امیری زاد هم پیج اینستا ندارن و نمیدونم چطور بفهمم کار ترمیمشون خوب یا نه!!🙏🙏🙏

من خواهرم بینیش و پیش دکتر ماریا مرادی ترمیم کرده واقعا کارشون حرف نداره برای ترمیم به هرکسی نمیشه اعتماد کرد و رفت برای عمل واقعا کارش عالیه توصیه می کنم حتی شده برای مشاوره هم وقت بزارید و پیششون برید خودتون ببینید که چقدر حرفه ایی و با اخلاق هستن. شماره تماس مطبشون هم اینجا می نویسم تا هرکسی خواست تماس بگیره، ۰۲۱۸۸۷۸۳۹۷۳