قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
میدونم الان ۴ساله از این تاپیک میگذره.دوستان من اهل تهران نیستم راهم دوره.برا همین نمیتونم زیاد وقت بزارم برای مطب گردی.اونایی که عمل ترمیمی انجام دادن و راضی هستن لطفا اسم دکترشونو بگن کمک خیلی بزرگی بهم میکنین.ممنون
من دختر عموم پیش دکتر رزم آرا عمل کرد کارش خیلی خوب بود اما اون بینیش گوشتی بود اولاش ورم داشت ولی الان خوب شد هر جور خودت دوست داشته باشی مطابق میل خودت عمل می کنه
سلام منم میخوام عمل ترمیم بینی انجام بدم چند سال بهش فکر میکنم ولی از ترسم که بدتر بشه کاری نکردم مخصوصا با دستمزدی که جدیدا میگیرن واقعا ریسکش بالاست .پس لطفا اگر گروهی تو تلگرام دارید منم اد کنید.pegah B.B
ببخشید پیش دکتر امیری زاد عمل ترمیم انجام دادید؟راضی بودید؟ چون منم میخوام بعد ۱۰ سال ترمیم کنم و میترسم پیش هر دکتری برم و دکتر امیری زاد هم پیج اینستا ندارن و نمیدونم چطور بفهمم کار ترمیمشون خوب یا نه!!🙏🙏🙏
من خواهرم بینیش و پیش دکتر ماریا مرادی ترمیم کرده واقعا کارشون حرف نداره برای ترمیم به هرکسی نمیشه اعتماد کرد و رفت برای عمل واقعا کارش عالیه توصیه می کنم حتی شده برای مشاوره هم وقت بزارید و پیششون برید خودتون ببینید که چقدر حرفه ایی و با اخلاق هستن. شماره تماس مطبشون هم اینجا می نویسم تا هرکسی خواست تماس بگیره، ۰۲۱۸۸۷۸۳۹۷۳