2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849446 بازدید | 9732 پست
https://t.me/+W71WtVPylCozZTg0 عزیزم این گروه تلگرام برای ترمیمی هاست  ضمنا من با امیری زا ...

من تلگرام ندارم😔😔تنها امیدم ب ایشون بود وقت مشاوره هم گرفتم 

بخدا نمیدونم چیکار کنم دارم میمیرم اگ ایشون نتونه پس هیچکس دیگه نمیتونه منو خوب کنه

میشه شما ی دکتر خوب بهم معرفی کنید ک واقعا مطمئن باشم خوب میشه من شهرستانی کسی ب دادم نمیرسه من فقط میخوام خوب بشم صورتم بهم برگرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما با دکتر امیری زاد ترمیم کردین اگ اره میشه قیمت ترمیم رو بگین لطفاااا

سلام آبان 1400 من برای مشاوره ترمیم رفتم پیشش با بیمارستان یه چیزی حدود 51 52 در میومد.ولی 2 مهرماه وقت عمل دارم با باستانی نژاد

الان هزینه ترمیمتون با باستانی نژاد چقدر درمیاد؟

ببینید دکتر رجب پور و مقبولی اصل سر بزنید.قیمتاشون پایین تره و کارشون خوبه تو اینستا هم پیج دارن.من شهریور ۱۴۰۰ مقبولی اصل ویزیت شدم ۳۰ تومن قیمت داد پیش مقبولی امیری زاد و باستانی رفتم همشون گفتن غضروف از دنده و در نهایت با باستانی تصمیم گرفتم عمل کنم البته قیمتش ۶۵ بود پارسال چون دوبار قبلش عمل شده بینیم نخواستم ریسک کنم

ببینید دکتر رجب پور و مقبولی اصل سر بزنید.قیمتاشون پایین تره و کارشون خوبه تو اینستا هم پیج دارن.من ...

جناب منم بینیم بیش از حد کوچیک و بد شده چون صورت بزرگی دارم تناسب ریخته بهم و زشت شدم نمیخوام ریسک کنم 

مشکل بینی شما چیه جسارتا؟

بعد فاصله بین مشاوره تا وقت عملتون چقدر طول کشید ؟

از چه طریقی وقت شماره گرفتین میشه راهنمایی کنید من شهرستانی هستم 

میخوام زیبایی صورتم کامل برگرده حال روحی داغونی دارم

جناب منم بینیم بیش از حد کوچیک و بد شده چون صورت بزرگی دارم تناسب ریخته بهم و زشت شدم نمیخوام ریسک ک ...

سلام وقت بخیر .  دفرمگی نوک بینی و افتادگی و بالا رفتن بیش از حد کلوملا مشکلات بینی منه.باستانی نژاد پیج داره تو اینستا شمارشم هست من هفت ماه نوبت مشاوره طول کشید و وقت هم برای ۱۵ ماه بعد داد حالا شاید شما بری پیشش و اصرار و خواهش زودتر وقت بده تو گروه تلگرامی که هستم از روی صحبتهای بچه ها این دکترا تو ترمیم وارد هستند.دکتر حسین تقوی باستانی نژاد دکتر مهدی محمودی که یکی از خانومای گروه ترمیم کرده باهاش و اگه از پس بینی برنیاد میگه دکتر وقردوست همه اینا رو سرچ کنید پیجاشون هست سوال دیگه ای بود در خدمتم

بزرگترین اشتباه زندگیم عمل پیش همایون الهی بود گند زد به چهره و بینیم مرتیکه عوضی صورت تپلی داشتم و ...

سلام رورو، منم سال ۸۴ پیش همایون الهی خاک بر سر عمل کردم. بینی منو صلاخی کرد.بینی استخونی که همه دکترا میگفتن خیلی عال میشه. نوک تیز تیز، وکج‌کج. با پر روییت تمامم میگفت بینی عروسکی به این خوشگلی درست کردم. نیمه بیهوش بودم سر جراحی داده بود دست یه رزیدنت زن، صداشونو میشنیدم. عین شما هر چی غضروف داشت و نداشت برداشته بود.بغلای پره هارو ناجور باز کرده و‌مثه لاحاف دشک بخیه زده.  سال ۸۴ یه دور پیش یه دکتر دیگه عمل کردم. نتونست کامل ایراداتشو برطرف کنه. به من میگی کی ترمیم کرد بینوتو ؟چون هر دکتری نمیتونه گند الهی رو جمع کنه. حیف دکتر که پشت اسم این نامرد باشه.

بنظرتون ناعمی خوبه یا محمدی برای ترمیم. کسی رو پیدا نکردین که با اینا ترمیم کرده باشه

نه نمیدونم ترمیم کار سختیه من مشکل تنفس پیدا کردم دکتر حسینی خواه تنفسمو داغون کرد