2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849446 بازدید | 9732 پست
سلام درست شد ؟  از گوشتون برداشت راضی هستید درکل  شکل گوش خراب نمیشه ؟ چه طوری بود کلن میش ...

سلام ن الان تقریبا 14 ماه میگذره اون برامدگی هنوز هست  از لحاظ ظاهری اصن معلونم نیست ک از گوشم غضروف برداشتن  از نظر زیبایی و ظاهری سوال میپرسین ظاهرگوشتون هیچ تغیری نمیکنه چون غضروف از پشت گوش برمیدارن 

من با منافی عمل کردم واقعا باورم نمیشه اصلا انتظارشو نداشتم از بس تو نی نی سایت منافی منافی میکردن ع ...

منم اشتباه شما رو کردم. منافی پول یه ماشین رو ازم گرفت اما حداقل کار رو هم انجام نداد. تنفسم از قبل هم بدتر شد. هر روز لعنت می فرستم به ذاتش 

چند بار رفتم مطبش حتی حاضر نبود از نزدیک معاینه کنه و ببینه کجا رو گند زده. از همه دکترهایی که مشاوره شده بودم بیشتر پول گرفت. این دکترها اینجا به کارشون نظارت نمیشه و بخاطر همین هر جور میخوان با بیمار رفتار می کنن. همین منافی بره خارج با این شرایط اصلا اجازه جراحی بهش نمیدن

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تو رو خدا اگه چیزی میدونین کمکم کنین

من دماغم ب شدت پهن و گوشتی بود هرجا میرفتم قبول نمیکردن برای عمل چون میگفتن تغییر نمیکنی عمل نکن اونقدر پرس و جو تحقیق کردم تا اینکه ی دکتر ک بیشتر دماغای گوشتی رو عمل میکنه  پیدا کردم این دکتر ب خلاف بقیه دکترا گف اتفاقا خیلی تغییر میکنی حتما عمل کن تصمیم گرفتم پیش خودش عمل کنم گف چون دماغت خیلی گوشتیه باید غضروف زیاد باشه ک بعدا نوک بینی نیوفته گف اگه غضروف دماغت کم باشه از گوشت یا از بانک غضروف بر میدارم منم بهش اعتماد کردم و هیچ اطلاعی در مورد غضروف بانک نداشتم

...  الان ۳ ماهه عمل کردم غضروف از گوشم بر نداشته از بانک گذاشته ازش پرسیدم ک چرا از گوشم بر نداشتین گف نمیتونستم ریسک کنم  یعنی چی؟؟؟

الان ۳ ماهه عمل کردم و خیلی راضی ام هم دماغم کوچیک شده هم تنفسم عالیه فقط شنیدم ک غضروف از بانک امکان داره تحلیل بره یا توسط بدن جذب بشه این حقیقت داره تو رو خدا بهم بگو؟ خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنین

سلام بچه ها.وقتی یاد5سال پیشم می افتم دلم واسه صورتم تنگ میشه باانتخاب اشتباه دکترالان افسردگی حادگر ...

سلام عزیزم پستت برای چندسال پیشه نمیدونم هنوز هستی یا ن 

منم ۱سال قبل پیش قاضی پور عمل کردم بینیم اصلا خوش فرم نیس🥺دلم میخواد ترمیم کنم

سلام من بعد عمل بینیم صورتم کلی جوش زد دو ماه بعدش خوب شد ولی جاش موند بعد پیلینگ هالیوودی انجام دادم من تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد جای بخیه صورتم که واسه تصادف بود رفت .

شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.

منم بینی مو۹۵عمل کردم پیش برادران یزد که لقب دکتر براش زیادیه.۹۷شهسرستان خودمون عمل کردم.۱۴۰۰تهران بینی م نکروز کرد زیر بینی کجه.اسکار داره حفره ها افتضاح خیلی بده

سلام تو رو خدا اگه چیزی میدونین کمکم کنینمن دماغم ب شدت پهن و گوشتی بود هرجا میرفتم قبول نمیکردن برا ...

سلام عزیزم بی زحمت اسم دکترتون میگید و الانم راصی هستید از بینی تون

سلام  بچه ها تو رو خدا راهنماییم کنید 

من بینیم استخونی بود و سرش افتادگی داشت و یکم غوز

دکتر کرباسی یزد عمل کردم بینیم رو خیلی باریک کرده و سرش تیز شدهو زیر بینیم  سوراخ بینیم نامتقارنه  چیکار کنم ترمیم  کنم بهتر میشه ؟

فقط پیش دکترمجتبی کلینی نردبانی روداغون می کنه روزاول مهربون بعدعمل خداااشاهده موقع درآوردن تامپون خودش نبودیه نفر دیگه اومدمطب نخ هاروکشید خداازش نگذره هییییچ کاری نکرده فقط بینی روکج کرده