2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 861801 بازدید | 9713 پست
الان هزینه ترمیمتون با باستانی نژاد چقدر درمیاد؟

ببینید دکتر رجب پور و مقبولی اصل سر بزنید.قیمتاشون پایین تره و کارشون خوبه تو اینستا هم پیج دارن.من شهریور ۱۴۰۰ مقبولی اصل ویزیت شدم ۳۰ تومن قیمت داد پیش مقبولی امیری زاد و باستانی رفتم همشون گفتن غضروف از دنده و در نهایت با باستانی تصمیم گرفتم عمل کنم البته قیمتش ۶۵ بود پارسال چون دوبار قبلش عمل شده بینیم نخواستم ریسک کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببینید دکتر رجب پور و مقبولی اصل سر بزنید.قیمتاشون پایین تره و کارشون خوبه تو اینستا هم پیج دارن.من ...

جناب منم بینیم بیش از حد کوچیک و بد شده چون صورت بزرگی دارم تناسب ریخته بهم و زشت شدم نمیخوام ریسک کنم 

مشکل بینی شما چیه جسارتا؟

بعد فاصله بین مشاوره تا وقت عملتون چقدر طول کشید ؟

از چه طریقی وقت شماره گرفتین میشه راهنمایی کنید من شهرستانی هستم 

میخوام زیبایی صورتم کامل برگرده حال روحی داغونی دارم

جناب منم بینیم بیش از حد کوچیک و بد شده چون صورت بزرگی دارم تناسب ریخته بهم و زشت شدم نمیخوام ریسک ک ...

سلام وقت بخیر .  دفرمگی نوک بینی و افتادگی و بالا رفتن بیش از حد کلوملا مشکلات بینی منه.باستانی نژاد پیج داره تو اینستا شمارشم هست من هفت ماه نوبت مشاوره طول کشید و وقت هم برای ۱۵ ماه بعد داد حالا شاید شما بری پیشش و اصرار و خواهش زودتر وقت بده تو گروه تلگرامی که هستم از روی صحبتهای بچه ها این دکترا تو ترمیم وارد هستند.دکتر حسین تقوی باستانی نژاد دکتر مهدی محمودی که یکی از خانومای گروه ترمیم کرده باهاش و اگه از پس بینی برنیاد میگه دکتر وقردوست همه اینا رو سرچ کنید پیجاشون هست سوال دیگه ای بود در خدمتم

بزرگترین اشتباه زندگیم عمل پیش همایون الهی بود گند زد به چهره و بینیم مرتیکه عوضی صورت تپلی داشتم و ...

سلام رورو، منم سال ۸۴ پیش همایون الهی خاک بر سر عمل کردم. بینی منو صلاخی کرد.بینی استخونی که همه دکترا میگفتن خیلی عال میشه. نوک تیز تیز، وکج‌کج. با پر روییت تمامم میگفت بینی عروسکی به این خوشگلی درست کردم. نیمه بیهوش بودم سر جراحی داده بود دست یه رزیدنت زن، صداشونو میشنیدم. عین شما هر چی غضروف داشت و نداشت برداشته بود.بغلای پره هارو ناجور باز کرده و‌مثه لاحاف دشک بخیه زده.  سال ۸۴ یه دور پیش یه دکتر دیگه عمل کردم. نتونست کامل ایراداتشو برطرف کنه. به من میگی کی ترمیم کرد بینوتو ؟چون هر دکتری نمیتونه گند الهی رو جمع کنه. حیف دکتر که پشت اسم این نامرد باشه.

بنظرتون ناعمی خوبه یا محمدی برای ترمیم. کسی رو پیدا نکردین که با اینا ترمیم کرده باشه

نه نمیدونم ترمیم کار سختیه من مشکل تنفس پیدا کردم دکتر حسینی خواه تنفسمو داغون کرد

سلام درست شد ؟  از گوشتون برداشت راضی هستید درکل  شکل گوش خراب نمیشه ؟ چه طوری بود کلن میش ...

سلام ن الان تقریبا 14 ماه میگذره اون برامدگی هنوز هست  از لحاظ ظاهری اصن معلونم نیست ک از گوشم غضروف برداشتن  از نظر زیبایی و ظاهری سوال میپرسین ظاهرگوشتون هیچ تغیری نمیکنه چون غضروف از پشت گوش برمیدارن 

من با منافی عمل کردم واقعا باورم نمیشه اصلا انتظارشو نداشتم از بس تو نی نی سایت منافی منافی میکردن ع ...

منم اشتباه شما رو کردم. منافی پول یه ماشین رو ازم گرفت اما حداقل کار رو هم انجام نداد. تنفسم از قبل هم بدتر شد. هر روز لعنت می فرستم به ذاتش 

چند بار رفتم مطبش حتی حاضر نبود از نزدیک معاینه کنه و ببینه کجا رو گند زده. از همه دکترهایی که مشاوره شده بودم بیشتر پول گرفت. این دکترها اینجا به کارشون نظارت نمیشه و بخاطر همین هر جور میخوان با بیمار رفتار می کنن. همین منافی بره خارج با این شرایط اصلا اجازه جراحی بهش نمیدن

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.

سلام تو رو خدا اگه چیزی میدونین کمکم کنین

من دماغم ب شدت پهن و گوشتی بود هرجا میرفتم قبول نمیکردن برای عمل چون میگفتن تغییر نمیکنی عمل نکن اونقدر پرس و جو تحقیق کردم تا اینکه ی دکتر ک بیشتر دماغای گوشتی رو عمل میکنه  پیدا کردم این دکتر ب خلاف بقیه دکترا گف اتفاقا خیلی تغییر میکنی حتما عمل کن تصمیم گرفتم پیش خودش عمل کنم گف چون دماغت خیلی گوشتیه باید غضروف زیاد باشه ک بعدا نوک بینی نیوفته گف اگه غضروف دماغت کم باشه از گوشت یا از بانک غضروف بر میدارم منم بهش اعتماد کردم و هیچ اطلاعی در مورد غضروف بانک نداشتم

...  الان ۳ ماهه عمل کردم غضروف از گوشم بر نداشته از بانک گذاشته ازش پرسیدم ک چرا از گوشم بر نداشتین گف نمیتونستم ریسک کنم  یعنی چی؟؟؟

الان ۳ ماهه عمل کردم و خیلی راضی ام هم دماغم کوچیک شده هم تنفسم عالیه فقط شنیدم ک غضروف از بانک امکان داره تحلیل بره یا توسط بدن جذب بشه این حقیقت داره تو رو خدا بهم بگو؟ خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنین

سلام بچه ها.وقتی یاد5سال پیشم می افتم دلم واسه صورتم تنگ میشه باانتخاب اشتباه دکترالان افسردگی حادگر ...

سلام عزیزم پستت برای چندسال پیشه نمیدونم هنوز هستی یا ن 

منم ۱سال قبل پیش قاضی پور عمل کردم بینیم اصلا خوش فرم نیس🥺دلم میخواد ترمیم کنم