2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان دکترم با اقای به اصطلاح دکتر عبدالله عباسی فرق داره ها.حامد عباسی متشخصو نجیبه.اصلا که پیش ای ...

سلام عزیز

دنبال یک راهی بودم که بقیه رو آگاه کنم از اینکه دکتر عبدالله عباسی یک آدم بیمار هست که از موضع خودش در سوء استفاده از بیمارهای جوانش استفاده میکنه که در جستجوهای گوگل به کامنت شما رسیدم. واقعا آدم بی اخلاقی هست و بسیار حرف های س-ک-سی میزنه و حرف های زننده که اصلا هیچ ربطی به موضوع عمل و بیمار نداره. قشنگ آدم رو در شرایطی قرار میده که شکنجه آوره و توهین آمیز. من بعد رفتن به مطبش دو روز گریه میکردم انقدر که حرف های زننده جنسی زد و من رو ترسوند به شدت . یک همراهی هم داشتم که خیلی جلوش خجالت کشیدم . انقدر حرف ها بی ربط هست که نمیشه نوشتشون حتی و متاسفانه خیلی از ما زن های ایرانی از جمله خود من همونجا بلند نمیشیم بزنیم توی دهن این افراد که از جایگاه مقدس پزشکی سوء استفاده میکنن. لطفا و حتما اگر میرین پیش این آدم صداش رو ضبط کنین که اگر مشکلی براتون پیش آمد بتونین از خودتون دفاع کنین.

من ۴ اسفند هفته قبل

عمل ترمیم انجام دادم

پیش دکتر کمال هادی

پیوند استخون و غضروف و پوست از گوش داشتم

دیروز گچ برداشتن

دعا کنید نتیجه خوبی بگیرم

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

چرا نمیری پیش دکتر وقردوست جراحی ترمیمی بینی ش خیلی خوبه . خودت میدونی که عمل ترمیمی خیلی ریسکش بالاست . من خودم جراحی ترمیمی انجام دادم  پیششون خیلی هم راضیم . ولی نمیدونم قبل عید وقت بده یا نه این شمارشونه09120929195

من رفتم پیش یه دکتر بینیمو عمل کرد حدود 8 سال پیش خرابش کرد. خیلی بدم میومد از بینیم. رفتم پیش دکتر شهسواری عمل ترمیمی کردم. واقعا خیلی خوب شد. از اون بیریختی دراومد. دکتر شهسواری واقعا دکتر خوبیه. کارش محشره مخصوصا ترمیمی که سخت تر از عمل اوله خیلی مهمه که دکترش ماهر باشه. مطبش تو میدون ونکه شمارشم اینه 88190879