قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سلام دوستان، من تصمیم دارم با دکتر وقردوست عمل ترمیمی انجام بدم از عمل اولم ۱۱ ساله میگذره، بینیم خوبه داغون نیست فقط میخوام سربالاتر بشه، حس میکنم افتادگی پیدا کرده ممنون میشم راهنماییم کنید
من سال ۹۳ با دکتر مجلسی ترمیم کردم پیوند غضروف از گوشم انجام دادن خیلی بهتر شد بینی م. دستشون درد نکنه. ولی بعد این همه سال باز ایرادات بینی م کامل رفع نشده و بعد از ۶ سال میخوام مجدد ترمیم کنم. همه دکترها رد کردن منو و گفتن تغییر چندانی نمیکنی پوست خیلی ضخیمی داری هر بهبودی میشد داد داده شده. تا اینکه امروز پیش دکتر امیری زاد حرف های مثبتی بهم زدند و قبول کردند با پیوند غضروف از دنده تغییرات مد نظرم را انجام بدند. برای ۲۲ مهر وقت عمل گرفتم برام دعا کنید. برای ترمیمی حتما برید پیش دکتری که پیوند غضروف دنده انجام میده غضروف گوش کار راحتیه و اون تغییرات لازم تو استراکچر بینی تون رو انجام نمیده.