2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862264 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تازه تو اینجا اومدم متاسفانه چقدر اینجا تبلیغات زیاده ای کاش کسانیکه دارن تبلیغات می کنن این و بفهمن که با جان و روان دیگران دارن بازی می کنن و مدیون تمام کسانی هستند که بهشون اعتماد می شه لطفا این کار و نکنید

من تازه تو اینجا اومدم متاسفانه چقدر اینجا تبلیغات زیاده ای کاش کسانیکه دارن تبلیغات می کنن این و بف ...

سلام، اگر برای ترمیم دنبال دکتر هستی باید پیش ترمیم کاری برید که تجربه زیادی در کار ترمیم داشته باشه. دکتری که نام بردی را من نمیشناسم. خودم برای ت میم دوم نظرم دکتر امیری زاد بود اما بیشتر تحقیق کردم به گزینه دکتر باستانی نژاد رسیدم. چون سبک نیمه فانتزی دوست دارم. کلا در کار ترمیم من به لیست زیر رسیدم باز خودتون تحقیق کنید:

۱- شاهیت باستانی نژاد

۲- رضا تقوی

۳- منافی

۴- جواد امیری زاد

عرض کردم از این لیست دکتر باستانی نژاد فعلا گرینه نهایی منه. انشاالله که دکتر مناسب را پیدا کنید و پیام من تونسته باشه کمکی به شما کنه. 

سلام، اگر برای ترمیم دنبال دکتر هستی باید پیش ترمیم کاری برید که تجربه زیادی در کار ترمیم داشته باشه ...

پيش  تمام اين چند گزينه مشاوره شديد؟؟؟منافي. و تقوي و بأستاني و اميري؟؟؟منافي چي گفتن و هزينه چقد؟؟

عمل زیبایی ثانویه چنانچه برای انجام رفع مشکلات جزیی باقیمانده از عمل جراحی اولیه انجام شود در اینصور ...

سلام میشه لطفا عکس های منو که در صفحه اخر تاپیک ترمیم بینی گذاشتم پاک کنید؟ ممنون

سلام، اگر برای ترمیم دنبال دکتر هستی باید پیش ترمیم کاری برید که تجربه زیادی در کار ترمیم داشته باشه ...

سلام ممنونم بابت اطلاعاتی که دادین ممکنه هزینه این دکترها هم بفرمایید منم متاسفانه 3 هفته بعد جراحی بینی بینیم عفونت کرد و یه هفته بیمارستان بستری شدم و دو بار بینی رو باز کردن و گفتن به نخ بخیه حساسیت داری بعدش غضروف بینیم اب شد و پره ها حالت فرو رفته شدن کارم شده اشک و خون منتظرم یکسالبگذره برم ترمیم قطعا تجربه شما بسیار ارزشمنده 

من فردا حدود 4تا5مطب دکتر امیری زادم عمل شده ها شنبه میان واسه برداشتن اسپیلنت اگر خواستین مراجعه ک ...

سلام عزیزم ممکنه از عمل ترمیم با دکتر امیری زاد برامون بگی خیلی لطف میکنی 

وای ترمیم خیلی سخته انتخاب پزشک پدر ادمو درمیاره از ترس اینکه نه کنه دوباره اشتباه بشه هزار بار می میریو زنده میشی البته من خودم این جوری بودم بقیه رو نمی دونم من خودم اولین بار که عمل کردم بینیم کج شد و مشکل تنفسی پیدا کردم 

خیلی دنبال جراح خوب گشتم بعد دو ماه مطب گردی و از این و اون پرسیدن رفتم پیش دکتر آخوندی نسب و جراحی بینی انجام دادم و الان خداروشکر راضیم و اصلا مشکلی ندارم واقعا خدا خیرش بده ادم خیلی خوب و کار درستیه 

شما هم اگر میخوایید عمل کنید حتما پیش یه دکتر خوب برید تا مثل دفعه اول من نشید

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز