2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست

سلام 

من سال ۹۳ با دکتر مجلسی ترمیم کردم پیوند غضروف از گوشم انجام دادن خیلی بهتر شد بینی م. دستشون درد نکنه. ولی بعد این همه سال باز ایرادات بینی م کامل رفع نشده و بعد از ۶ سال میخوام مجدد ترمیم کنم. همه دکترها رد کردن منو و گفتن تغییر چندانی نمیکنی پوست خیلی ضخیمی داری هر بهبودی میشد داد داده شده. تا اینکه امروز پیش دکتر امیری زاد حرف های مثبتی بهم زدند و قبول کردند با پیوند غضروف از دنده تغییرات مد نظرم را انجام بدند. برای ۲۲ مهر وقت عمل گرفتم برام دعا کنید. برای ترمیمی حتما برید پیش دکتری که پیوند غضروف دنده انجام میده غضروف گوش کار راحتیه و اون تغییرات لازم تو استراکچر بینی تون رو انجام نمیده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  من سال ۹۳ با دکتر مجلسی ترمیم کردم پیوند غضروف از گوشم انجام دادن خیلی بهتر شد بینی م. د ...

ممكنه عكس بزاريد از بيني الانتون ؟أزماني كه عمل كرديد هم عكس بزاريد ممنون

من تازه تو اینجا اومدم متاسفانه چقدر اینجا تبلیغات زیاده ای کاش کسانیکه دارن تبلیغات می کنن این و بفهمن که با جان و روان دیگران دارن بازی می کنن و مدیون تمام کسانی هستند که بهشون اعتماد می شه لطفا این کار و نکنید

من تازه تو اینجا اومدم متاسفانه چقدر اینجا تبلیغات زیاده ای کاش کسانیکه دارن تبلیغات می کنن این و بف ...

سلام، اگر برای ترمیم دنبال دکتر هستی باید پیش ترمیم کاری برید که تجربه زیادی در کار ترمیم داشته باشه. دکتری که نام بردی را من نمیشناسم. خودم برای ت میم دوم نظرم دکتر امیری زاد بود اما بیشتر تحقیق کردم به گزینه دکتر باستانی نژاد رسیدم. چون سبک نیمه فانتزی دوست دارم. کلا در کار ترمیم من به لیست زیر رسیدم باز خودتون تحقیق کنید:

۱- شاهیت باستانی نژاد

۲- رضا تقوی

۳- منافی

۴- جواد امیری زاد

عرض کردم از این لیست دکتر باستانی نژاد فعلا گرینه نهایی منه. انشاالله که دکتر مناسب را پیدا کنید و پیام من تونسته باشه کمکی به شما کنه. 

سلام، اگر برای ترمیم دنبال دکتر هستی باید پیش ترمیم کاری برید که تجربه زیادی در کار ترمیم داشته باشه ...

پيش  تمام اين چند گزينه مشاوره شديد؟؟؟منافي. و تقوي و بأستاني و اميري؟؟؟منافي چي گفتن و هزينه چقد؟؟

عمل زیبایی ثانویه چنانچه برای انجام رفع مشکلات جزیی باقیمانده از عمل جراحی اولیه انجام شود در اینصور ...

سلام میشه لطفا عکس های منو که در صفحه اخر تاپیک ترمیم بینی گذاشتم پاک کنید؟ ممنون

سلام، اگر برای ترمیم دنبال دکتر هستی باید پیش ترمیم کاری برید که تجربه زیادی در کار ترمیم داشته باشه ...

سلام ممنونم بابت اطلاعاتی که دادین ممکنه هزینه این دکترها هم بفرمایید منم متاسفانه 3 هفته بعد جراحی بینی بینیم عفونت کرد و یه هفته بیمارستان بستری شدم و دو بار بینی رو باز کردن و گفتن به نخ بخیه حساسیت داری بعدش غضروف بینیم اب شد و پره ها حالت فرو رفته شدن کارم شده اشک و خون منتظرم یکسالبگذره برم ترمیم قطعا تجربه شما بسیار ارزشمنده 

من فردا حدود 4تا5مطب دکتر امیری زادم عمل شده ها شنبه میان واسه برداشتن اسپیلنت اگر خواستین مراجعه ک ...

سلام عزیزم ممکنه از عمل ترمیم با دکتر امیری زاد برامون بگی خیلی لطف میکنی