2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ترمیم خیلی سخته انتخاب پزشک پدر ادمو درمیاره از ترس اینکه نه کنه دوباره اشتباه بشه هزار بار می میریو زنده میشی البته من خودم این جوری بودم بقیه رو نمی دونم من خودم اولین بار که عمل کردم بینیم کج شد و مشکل تنفسی پیدا کردم 

خیلی دنبال جراح خوب گشتم بعد دو ماه مطب گردی و از این و اون پرسیدن رفتم پیش دکتر آخوندی نسب و جراحی بینی انجام دادم و الان خداروشکر راضیم و اصلا مشکلی ندارم واقعا خدا خیرش بده ادم خیلی خوب و کار درستیه 

شما هم اگر میخوایید عمل کنید حتما پیش یه دکتر خوب برید تا مثل دفعه اول من نشید

بینیم استخوانیه قبلا شکسته بودوانحراف داشت توشهرستان عمل کردم و تقریبا طبیعی ولی اصلاااااا راضی نیستم دکتر لامصب اصن دس نزده حتی انحرافشم درست نشده 😔

افسردگی گرفتم بخدا 

لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کنین کسایی که ترمیم کردین لطفا

ژل هیالورونیک اسید خیلی خیلی ایمن هستش و امکان عفونت این ژل تقریبا صفره.تنها بدی هیالورونیک اسید این ...

خیلی خیلی ببخشید شرمنده توروخدا من خیلی استرس دارم یک دهم ژل واسه پل بینیم ژل تزریق کردم چون فرورفتگی خیلی کمی داشت خیلی نگرانم میگن خطرناکه و چیز 

شما پل بینتون وژل زدید سفت بود یا معمولی؟؟راضی هستید هنوزم

واقعا ببخشید پرسیدم خداخیرتون بده اگه جواب بدید

کسی میدونه تو همدان دکتر خوب برای ترمیم کی هست؟عمل اولم حدود ده سال پیش،پیش جنابی بود.ازنظر تنفس وقرینه بودن پره های بینیم خیلی راضیم.ولی یکم بینیم بزرگه،انگاری باد کرده.طرف چپمم یه غوز کوچیک درآورده.مدلش طبیعیه،دلم میخواد نیمه فانتزی شه،اما پیش یه دکترخوب

پندی برای یک عمر:*نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند*

سلام من با دکتر کسری ثابتی در ونک عمل کردم بعد ۶ ماه مشکلات بینیم شروع شد اب ریزش بینی شدید وسردرد و قوز بینیم زده بیرون از ماه سوم کفتند درست میشه الان ا سال ونیم درست نشده وقتی با مطب تماس گرفتم برا معاینه برم منشیاش برخورد زشتی با من کرد وخود دکتر مرا تهدید کرد گفت برو شکایت کن برو من هم شرایط خیلی بدی داشتم هر روز قرص میخوردم براشون اصلا مهم نبود خودتونو گرفتار نکنید من به همه اطاع  سانی میکنم کسی فریب نمونه کارهای این دکتر را نخور

طلام بچه ها منم میخوام‌ بینی مو ترمیم کنم تا به حال مشاوره دکتر ظفرمند و آچاک رفتم. ۱۹ مهر هم نوبت مشاوره با دکتر امیر آروین سازگار دارم. لطفا بگین چطوری بیام توی گروه تلرام؟