2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

سه سال پیش عمل کردم ولی متاسفانه دکتر خودم دست به پره بینیم نزده الان سایز بینیم همونه تغییری نکرده میخام کوچیکتر شه اومدم پیش دکتر صوفی بهم گفت باید از دندت غضروف بگیرم ،خودش مطمئن صحبت کرد ولی من دکترا تهرانو نمیشناسم اگه از کارش خبر دارید یا دکتر بهتری میشناسید تورو خدا خبرم کنید🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان..برای ترمیم بینی نیاز به راهنمایی دارم...از اول مطالبو خوندم و به اینجا رسیدم که گروه تشکیل شده...اگه ممکنه منو هم عضو کنید...ضمنا برای دکتر منافی عکس فرستادم قبولم نکردن..دکتر بشارتی از دنده برمیدارن و هزینشون هم بالا بود.دکتر امیری زاد هم همون هزینه...لطفا راهنماییم کنید

سلام دوستان..برای ترمیم بینی نیاز به راهنمایی دارم...از اول مطالبو خوندم و به اینجا رسیدم که گروه تشکیل شده...اگه ممکنه منو هم عضو کنید...ضمنا برای دکتر منافی عکس فرستادم قبولم نکردن..دکتر بشارتی از دنده برمیدارن و هزینشون هم بالا بود.دکتر امیری زاد هم همون هزینه...لطفا راهنماییم کنید..

سلام من گچ وچند وقته برداشتم تا الان راضیم دکتر ترمیمی فرشید اچاک تو اینستا پیج داره مطبش سیدجمال ال ...

سلام ببخشيد شما پيش آقاي دكتر آچاك عمل كرديد ديگه. راضي هستيد از عملتون؟ ايرادات بينتيون كامل رفع شده و اينكه مشكل تنفسي نداريد؟

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
فردریکو نگران نباشین به من پیغام خصوصی بدین من کمکتون میکنم  بچه های قدیمی متاسفانه دیگه نیستن ...

سلام عزیزم میشه لطفا منو هم تو گروه  جراحی بینی عضو کنید؟ شما دکتر سازگار رو میشناسید؟