قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام بچه هاکسی جدیدن بینی گوشتیشو ترمیم کرده که راضی باشه؟تورو خدا اگه دکتر خوب تهران میشناسید بهم معرفی کتید چون باید از شهرستان بیام،کار دکتر صوفی زاده چطوره؟
سه سال پیش عمل کردم ولی متاسفانه دکتر خودم دست به پره بینیم نزده الان سایز بینیم همونه تغییری نکرده میخام کوچیکتر شه اومدم پیش دکتر صوفی بهم گفت باید از دندت غضروف بگیرم ،خودش مطمئن صحبت کرد ولی من دکترا تهرانو نمیشناسم اگه از کارش خبر دارید یا دکتر بهتری میشناسید تورو خدا خبرم کنید🙏🙏🙏
سلام دوستان..برای ترمیم بینی نیاز به راهنمایی دارم...از اول مطالبو خوندم و به اینجا رسیدم که گروه تشکیل شده...اگه ممکنه منو هم عضو کنید...ضمنا برای دکتر منافی عکس فرستادم قبولم نکردن..دکتر بشارتی از دنده برمیدارن و هزینشون هم بالا بود.دکتر امیری زاد هم همون هزینه...لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان..برای ترمیم بینی نیاز به راهنمایی دارم...از اول مطالبو خوندم و به اینجا رسیدم که گروه تشکیل شده...اگه ممکنه منو هم عضو کنید...ضمنا برای دکتر منافی عکس فرستادم قبولم نکردن..دکتر بشارتی از دنده برمیدارن و هزینشون هم بالا بود.دکتر امیری زاد هم همون هزینه...لطفا راهنماییم کنید..
سلام مرسي از همتون كه باعث دلگرمي هستيد.مي خواستم از سارا جان و ارمان جان بپرسم ايا براي ترميم كسي بهتر از منافي پيدا كرديد يا نه؟ عمل كردي ؟ راضي بوديد؟