2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
دکتر علیرضا سنمار متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک فارغ التحصیل از دانشگاه پزشکی تهران نمونه کاراشون وق العاده هست تمام بیماراشون راضین آدرس مطب تهران : تهران – خیابان آفریقا - تقاطع پل میرداماد ضلع جنوب شرقی - پلاک 400 آدرس مطب اراک: اراک – خیابان شهید بهشتی (عباس آباد) - ابتدای کوچه شکرایی - ساختمان پزشکان مرکزی
دکتر علیرضا سنمار متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک فارغ التحصیل از دانشگاه پزشکی تهران نمونه کاراشون وق العاده هست تمام بیماراشون راضین آدرس مطب تهران : تهران – خیابان آفریقا - تقاطع پل میرداماد ضلع جنوب شرقی - پلاک 400 آدرس مطب اراک: اراک – خیابان شهید بهشتی (عباس آباد) - ابتدای کوچه شکرایی - ساختمان پزشکان مرکزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی من ترمیم کردم برای بار سوم بار اول ودوم کلینی که خداخفش کنه بار سوم دکتر فرشید چاک که چهارساعت ونیم عملم طول کشید انگار اون خیر ندیده پروتز زده بود تو دماغم سرهمین افتادگی داشت بدفرم بود وتنفسم که هیچ الان چهر روزه عمل کردم پره هامو کشیده شدید ورم دارم کلیم کبودشدم وکلیم خون بالا اوردم شنبه میرم باز میکنم بینیمو دعا کنید خوب سده باشه هزینه عمل از ۴ تا ۷ گوش وحلق وبینی
سلام دوستان.من بینیم گوشتی با پوست ضخیمه.ی جراح خوب میخوام واسه عمل بینی تهران باشه.نظرتون درباره میترا علامه چیه؟ به ت ل گ ر ام م پیام بدین.ممنون.سبکی که میپسندم نیمه فانتزی و طبیعیه. romina_ja
بچه ها کسی جدیدا با دکتر خطیبی آمل عمل کرده؟ هزینه شو خبر دارید چقدره؟ من از کارای قدیمیش خیلی خوشم میاد اما میگن جدیدا خیلی خوب عمل نمی کنه اما من خیلی از کاراش خوشم میاد میشه راهنمایی کنید؟
سلام بچه ها من دوماهه بینیم عمل کردم ی سعال دارم جای بخیش قلمبسو سفت ایا این برطرف میشه همون قسمتم کمی خو افتادست ایا این میخابه درست میشه
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
این عکس بعد از دماهه ب نظرتون چ طوره ولی روز ب روز داره قوس دار میشه ولی فقط مشکلم همون جای بخیشه ک سفته و قلبمه ب نظرتون برطرف میشه ت تمام رخ معلومه خ ورم داشت کلی خابیده
ت عکس دقت کنید پاینش جای بخیش گمی افتادست همونو میگم سفته بعدم ت چندماه باید چسب بزنم شماها ک تجربه دارید نوک بینیم هنوزم ورم داره و هرروز کمتر میشه ب نظرتون ت کی ورمه نوک بینی میخابه مرسی دوستان