قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام بچه ها من چند سال پیش تعدادی از دوستان با توسلی ترمیم کردن در تاپیک جراحی ثانویه که مونیکا جانم اونجا بودن و سر یه داستانایی ترکید تاپیک اسم کسایی که با توسلی ترمیم کرده بودن ستاره سوگل نارسیس پریناز دنیز ایرانی و باران شاکری بود دوستان کسی اطلاع داره نتیجه ترمیم این بچه ها چی شد لطفا اگه میدونین راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام به همگی امیدوارم همه دوستان قدیمی به بینی دلخواهشون رسیده باشن
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
به نام خداوند یکتا: سلام به همه ترمیمی عزیز شرح حال ویزیت شب یلدایی خانم دکتر رزیتا بشارتی زاده دوستان قدیمی همه میدونن که بنده بعد از عمل اول توسط دکتر سید سعید حجازی داغونی دچار مشگل تنفسی شدم دیروز بعد از رایزنی با خانم دکتر و هینجا باید بگم خیلی خوب رفتار کردن و عالی همه چی رو توضیح دادن ولی متاسفانه از نظر تنفس قولی به بنده ندادن ولی از نظر ظاهری بهم قول بهتر شدن دادن هزینه عمل خیلی بالاست 10.5ملیون
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
خانوما من 2 سال پیش عملیدم پیش میلانی همه میگن قشنگ شده ولبی من میخواستم رو پره های بینیم خط بیفته که نیفتاده و بینیم حالت گرده که دوست ندارم دوست داشتم نوکش مربعی باشه به نظر شما کدوم دکتر میتونه اینجوری برام دربیاره؟ سجادیان ؟ محبی؟ یا ......؟
سلام به همگی من عضو جدیدم من متاسفانه دوبار عمل کردم پیش ( مجتبی کلینی) بار اول کج کج ونوک تیز وبلند شد باردومم مجبوری رفتم کوتاه کردوتپل انگار اصن عمل نکردم گوشه بالا سمت چپ یکم قلمبس وباعث میشه یکم کج دیده شه وبین دوسوراخ بینیمم پایینه که اصن جالب نیست ومیشه گفت بینیم صاف شده شکل نداره زیاد الانم میخوام برم ترمیم نمیدونم به کی اعتماد کنم توتنفسم مشکل دارم نمیخوام دیگه زیبایی برم میخوام گوش وحلق وبینی باشه وزیبایی پیش محمودی مروستی رفتم گفت دماغت خوبه من عمل نمیکنم نامه داد گفت بروتاج الدینی تو امیراعلم که نرفتم فقطم تا سه تومن میخوام هزینه کنم
سلام یه راهنمایی میخواستم من اسفند 93 پیش دکتر سجادیان عمل کردم ولی هم پره های نامتقارن دارم هم کجی بینی متاسفانه .برای ترمیم به نظر شما همون پیش سجادیان عمل کنم یا دکتر دیگه؟