2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862175 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان.من بینیم گوشتی با پوست ضخیمه.ی جراح خوب میخوام واسه عمل بینی تهران باشه.نظرتون درباره میترا علامه چیه؟ به ت ل گ ر ام م پیام بدین.ممنون.سبکی که میپسندم نیمه فانتزی و طبیعیه. romina_ja
بچه ها کسی جدیدا با دکتر خطیبی آمل عمل کرده؟ هزینه شو خبر دارید چقدره؟ من از کارای قدیمیش خیلی خوشم میاد اما میگن جدیدا خیلی خوب عمل نمی کنه اما من خیلی از کاراش خوشم میاد میشه راهنمایی کنید؟
سلام بچه ها من دوماهه بینیم عمل کردم ی سعال دارم جای بخیش قلمبسو سفت ایا این برطرف میشه همون قسمتم کمی خو افتادست ایا این میخابه درست میشه
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
این عکس بعد از دماهه ب نظرتون چ طوره ولی روز ب روز داره قوس دار میشه ولی فقط مشکلم همون جای بخیشه ک سفته و قلبمه ب نظرتون برطرف میشه ت تمام رخ معلومه خ ورم داشت کلی خابیده
ت عکس دقت کنید پاینش جای بخیش گمی افتادست همونو میگم سفته بعدم ت چندماه باید چسب بزنم شماها ک تجربه دارید نوک بینیم هنوزم ورم داره و هرروز کمتر میشه ب نظرتون ت کی ورمه نوک بینی میخابه مرسی دوستان
دوستان دو ماه پیش تو مطب شاهین فتح سامی بودم. دو نفر ترمیمی که باهاش عمل کرده بودن رو دیدم. یکیشون دماغش وحشتناک کج بود. پروتز چونه هم گذاشته بود. میگفت دکتر سامی هیچ کاری رو بینیم انجام نداده. فقط منو برده اتاق عمل و بهم بیهوشی داده. ازش هفده میلیونم پول گرفته بود. خیلی ناراحت بود
یه نفر دیگه بود تو مطب شاهین فتح سامی. بعد از ترمیمش با دکتر سامی دماغش کلی دراز بود و قوس خیلی بدی داشت. واقعا سامی افتضاح کار کرده بود. بیچاره باید به عمل سوم فکر میکرد. اونم خیلی ناراحت بود و گریه میکرد. یه نفر دیگرم دیدم که بار اولش بود عمل کرده بود با سامی. سوراخای دماغش خیلی گنده بود. میگفت مشکل تنفسی هم داره. دماغش سوت میکشید. کلا مدل بینیش خیلی زشت و گنده بود. اصلا راضی نبود.