2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من یکی از پره های بینیم خوب جوش نخورده و جای بخیش مشخصه ولی بقیه بینیم اوکی هست و خدارو شکر مشکلی نداره کسی میدونه آیا جای بخیه بدون عمل مجدد ترمیم میشه و اینکه پیش چه دکتری باید برم
برای دوستانی که گفتن عمل کردن درخواست دوستی فرستادم ولی نمیدونم به دستشون رسیده یا نه. خواهش میکنم اگر کسی در زمینه ترمیم بینی تجربه داره با من تماس بگیره. خیلی ممنون میشم و براش از صمیم قلب دعا میکنم
بچه ها من بچه هایی که ترمیمی بودن رو پیدا کردم. البته خودم هم هنوز عضو نکردن. قراره با سرگروهشون صحبت کنن منم برم تو گروهشون. چون میدونم همه چقدر مث خودم سردرگمن اینجا پیام گذاشتم به من پیام خصوصی بدین تا به سرگروهشون بگم البته اگه عضوم کنن
من ترمیم بینیمو پیش دکتر محمد گلی انجام دادم . دستش خیلی خوبه همونطوری که میخام شد اینم ادرسش تهران :ونک- ولیعصر شمالی- خیابان برادران شریفی-جنب بانک مسکن-ساختمان پزشکان خشایار-طبقه2-واحد 5 تلفن : 88194025-021 شنبه و دوشنبه: 17:00 الی 20:00 https://www.instagram.com/drmohammadgoli/
دوستان سلام من سه سال پیش با منافی عمل کردم بینی خودم استخوونی بود و در کل بد نبود و سر بالای خدا دادی بود انحرافم داشت یه کم تجربه من بعد از سه سال در کل فرم بینیم بد نیست اما منافی بینی رو زیادی طبیعی عمل میکنه بعضی وقتها فکر میکنم دماغ خودم شیکتر بود انحرافم بهتر شد اما سمت چپ بینی ام همیشه کیپه و مشکل تنفسی پیدا کردم ، سوراخ بینی ام خوبه و از نظر خودم یکجوره اما سمت راست بینی ام لاغره و سمت چپ بینی ام بزرگتره یه کم ار قوز بینی ام باقی موند یعنی روزای اول عمل نبود کم کم خودشو نشون داد الان دوست ندارم ریسک بیهوشی رو بکنم و باز با خودش ترمیم کنم که کار به عمل سوم بکشه راستش چشم ازین دکترا ترسیده برای اونایی که میخوان بینی طبیعی و بزرگ داشته باشن منافی گزینه خوبی هست ولی از جهات دیگه مردوده ، نمیدونم چی شد اول بار کی بود اومد تو سایتها انقدر تبلیغ این دکتر رو کرد؟! دکترهای دیگه هم هستن راجبه اونا هم هر کس میتونه بیاد نظر خوب یا بدش رو بده ثواب داره من از دکتر احمدی ( پاسداران) چیز بدی نشنیدم کسی چیزی میدونه ایا؟
راجع ب دکتر مجیدی و دکتر سرشت وقارونی و صفایی وجعفری اطلاعات میخوام.ممنون میشم راهنماییم کنید بینی مو ی بار عمل کردم کاملا کجه الان میخوام دوباره عمل کنم هزینه هاشونم اگه میدونید بگید ممنون
سلام به همه، بچه ها من به خاطر حدود 13 سال پیش با دکتر فرزام عمل کرده بودم و واقعا بینیم مشکلات زیادی داشت، پارسال بعد تحقیقات زیاد با دکتر امیرآروین سازگار ترمیم کردم و واقعا از نتیجه راضیم...چون خودم خیلی سختی کشیدم تو این چند ساله و تردید زیادی داشتم برای انتخاب دکتر، الان دوست دارم به شما تجربیاتمو بگم...شاید کمکتون باشه...ببینید دوستان ترمیم اصلا کار هر کسی نیست...فوق العاده عمل حساس و سخت تری هست نسبت به عمل اول...بافت بینی و غضروف و پوستش قبلا دست خورده و کار باهاش واقعا مهارت و علی الخصوص تجربه زیاد میخواد....من تو تحقیقاتم متوجه شدم که چند تا دکتر خوب برای ترمیم داریم...دکتر امیری زاد، منافی و سازگار...اینا رو حتما سر بزنید و ازشون مشورت بگیرید....کلا تو عمل دوم اصلا ریسک نکنید و اگر بناست عمل کنید به خاطر هزینه پایین تر نرید سراغ هر دکتری چون هزینه بعدش واقعا سنگین تره و شاید دیگه قابل جبران نباشه