2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862183 بازدید | 9715 پست
خانوما من 2 سال پیش عملیدم پیش میلانی همه میگن قشنگ شده ولبی من میخواستم رو پره های بینیم خط بیفته که نیفتاده و بینیم حالت گرده که دوست ندارم دوست داشتم نوکش مربعی باشه به نظر شما کدوم دکتر میتونه اینجوری برام دربیاره؟ سجادیان ؟ محبی؟ یا ......؟
خاله نسیم جون من با سجادیان عمل کردم سوراخ بینیم تا به تا شده روم نمیشه سرمو بالا بگیرم کارش طبیعیه و خط پره بینى وجود نداره نوک بینیمم گرده😒
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم دلم میخواد ترمیم کنم الان ٣ سال گذشته ولى فعلا نه بودجشو دارم نه دکتر خوب که پیشش برم شما بیاین خبر بدین چیکارا میکنید
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سلام به همگی من عضو جدیدم من متاسفانه دوبار عمل کردم پیش ( مجتبی کلینی) بار اول کج کج ونوک تیز وبلند شد باردومم مجبوری رفتم کوتاه کردوتپل انگار اصن عمل نکردم گوشه بالا سمت چپ یکم قلمبس وباعث میشه یکم کج دیده شه وبین دوسوراخ بینیمم پایینه که اصن جالب نیست ومیشه گفت بینیم صاف شده شکل نداره زیاد الانم میخوام برم ترمیم نمیدونم به کی اعتماد کنم توتنفسم مشکل دارم نمیخوام دیگه زیبایی برم میخوام گوش وحلق وبینی باشه وزیبایی پیش محمودی مروستی رفتم گفت دماغت خوبه من عمل نمیکنم نامه داد گفت بروتاج الدینی تو امیراعلم که نرفتم فقطم تا سه تومن میخوام هزینه کنم
سلام یه راهنمایی میخواستم من اسفند 93 پیش دکتر سجادیان عمل کردم ولی هم پره های نامتقارن دارم هم کجی بینی متاسفانه .برای ترمیم به نظر شما همون پیش سجادیان عمل کنم یا دکتر دیگه؟
دکتر علیرضا سنمار متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک فارغ التحصیل از دانشگاه پزشکی تهران نمونه کاراشون وق العاده هست تمام بیماراشون راضین آدرس مطب تهران : تهران – خیابان آفریقا - تقاطع پل میرداماد ضلع جنوب شرقی - پلاک 400 آدرس مطب اراک: اراک – خیابان شهید بهشتی (عباس آباد) - ابتدای کوچه شکرایی - ساختمان پزشکان مرکزی
دکتر علیرضا سنمار متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک فارغ التحصیل از دانشگاه پزشکی تهران نمونه کاراشون وق العاده هست تمام بیماراشون راضین آدرس مطب تهران : تهران – خیابان آفریقا - تقاطع پل میرداماد ضلع جنوب شرقی - پلاک 400 آدرس مطب اراک: اراک – خیابان شهید بهشتی (عباس آباد) - ابتدای کوچه شکرایی - ساختمان پزشکان مرکزی
سلام به همگی من ترمیم کردم برای بار سوم بار اول ودوم کلینی که خداخفش کنه بار سوم دکتر فرشید چاک که چهارساعت ونیم عملم طول کشید انگار اون خیر ندیده پروتز زده بود تو دماغم سرهمین افتادگی داشت بدفرم بود وتنفسم که هیچ الان چهر روزه عمل کردم پره هامو کشیده شدید ورم دارم کلیم کبودشدم وکلیم خون بالا اوردم شنبه میرم باز میکنم بینیمو دعا کنید خوب سده باشه هزینه عمل از ۴ تا ۷ گوش وحلق وبینی