قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
دکتر علیرضا سنمار متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک فارغ التحصیل از دانشگاه پزشکی تهران نمونه کاراشون وق العاده هست تمام بیماراشون راضین آدرس مطب تهران : تهران – خیابان آفریقا - تقاطع پل میرداماد ضلع جنوب شرقی - پلاک 400 آدرس مطب اراک: اراک – خیابان شهید بهشتی (عباس آباد) - ابتدای کوچه شکرایی - ساختمان پزشکان مرکزی
دکتر علیرضا سنمار متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک فارغ التحصیل از دانشگاه پزشکی تهران نمونه کاراشون وق العاده هست تمام بیماراشون راضین آدرس مطب تهران : تهران – خیابان آفریقا - تقاطع پل میرداماد ضلع جنوب شرقی - پلاک 400 آدرس مطب اراک: اراک – خیابان شهید بهشتی (عباس آباد) - ابتدای کوچه شکرایی - ساختمان پزشکان مرکزی
سلام به همگی من ترمیم کردم برای بار سوم بار اول ودوم کلینی که خداخفش کنه بار سوم دکتر فرشید چاک که چهارساعت ونیم عملم طول کشید انگار اون خیر ندیده پروتز زده بود تو دماغم سرهمین افتادگی داشت بدفرم بود وتنفسم که هیچ الان چهر روزه عمل کردم پره هامو کشیده شدید ورم دارم کلیم کبودشدم وکلیم خون بالا اوردم شنبه میرم باز میکنم بینیمو دعا کنید خوب سده باشه هزینه عمل از ۴ تا ۷ گوش وحلق وبینی
دوستانی که میخان ترمیم بینی رو به نحو احسنت انجام بدن بهترین متخصص فقط دکتر رزیتا جعفری چهارراه فرمانیه-جنب باشگاه فرمانیه-ساختمان ۲۴۱-طبقه۴-واحد۱۴ 26118107
سلام دوستان.من بینیم گوشتی با پوست ضخیمه.ی جراح خوب میخوام واسه عمل بینی تهران باشه.نظرتون درباره میترا علامه چیه؟ به ت ل گ ر ام م پیام بدین.ممنون.سبکی که میپسندم نیمه فانتزی و طبیعیه. romina_ja
بچه ها کسی جدیدا با دکتر خطیبی آمل عمل کرده؟ هزینه شو خبر دارید چقدره؟ من از کارای قدیمیش خیلی خوشم میاد اما میگن جدیدا خیلی خوب عمل نمی کنه اما من خیلی از کاراش خوشم میاد میشه راهنمایی کنید؟
این عکس بعد از دماهه ب نظرتون چ طوره ولی روز ب روز داره قوس دار میشه ولی فقط مشکلم همون جای بخیشه ک سفته و قلبمه ب نظرتون برطرف میشه ت تمام رخ معلومه خ ورم داشت کلی خابیده
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند