2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
بچه ها چرا هیشکی تو گروه فعال نیس خواهش میکنم بیاین تجربیاتتون رو بگین مث همدیگه دیگه کجا پیدا کنیم دکتر من که ایشاله خدا ازش نگذره زده دماغ منو نصف کرده شده اندازه فنچ آخه مردیکه کی گفته تو اینقد از این برداری .آخه کدوم دماغی اینقدر بزرگه که تو یه مشت ازش برداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیش کی برم درستش کنه تو روخدا یکی جواب بده میگن منافی خوبه بشارتی رو هم میگن ولی بالاخره کی خوبه؟ پیر دماغ شدم بخدا رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم آقای بی اعصاب که بدتر از من نصف دماغش رفته بود و قرار بود با منافی عمل کنه بیاد بگه عمل کرد؟ چی شد؟ چیکار کرد؟ خانم هستی با بشارتی عمل کرد؟ بچه ها تو رو خدا برگردین زندگیمو الکی الکی دادم بر باد رفت من فقط میخواستم نوک بینی ام خوش فرم شه. جناب دکتر اسلامی که تا عمر دارم واسش بدترین ها رو آرزو میکنم زد پاک استخون بینی منو تراشید. مردیکه مردم میرن پیوند میکنن تو می تراشی؟اصلا کی به تو گفت دست به استخون بزنی.برگشت به من گفت باید با دست گل می اومدی بخاطر چنین عملی. برای این دماغ فنچ عروسکی سربالا تعظیم میخواد.امیدوارم یه طوری بشه مجبور بشه خودش دماغ خودشو عمل کنه یعنی بزنه له کنه خودشو ها یعمی یه نخود بمونه اون وسط ببینم بازم به کارش میگه شاهکار
بچه هاخواهش میکنم همفکری کنیدمنم دوبارعمل کردم بینیمو وآرزومه باردوم بینیمودست دکترناشی نمیدادم.دکتری که یبارنتونه درست عنل کنه باردوم بدترمیکنه نه تنهابینیرو بلکه فرم صورتو.من پیرشدم بخدا اگه کسی میتونه همفکری کنه این شمارمه09386309104
الی جان من فقط میدونم ترمیم کار هر کسی نیست فعلا صبر کن تا اینجا من فقط شنیدم منافی و بشارتی خوبن ولی باز عجله نکن من ده ساله عمل کردم ولی جرات ندارم برم واسه ترمیم حتما یک ماه برو مطب بشارتی و منافی موردها رو از نزدیک نگاه کن خبرشو به ما هم بده بنظر من هر کس میخواد دوباره اشتباه نکنه باید یکماه دوماه فقط بره ترمیمی از نوع مشکل خودش ببینه من تو آشناها یه خانمی رو می شناسم که 4 بار عمل کرده ولی همه اش پیوند غضروفی که از گوشش میگیرن جذب میشه و برمسیگرده به شکل اولش. یه چیز دیگه رو هم فهمیدم اینکه نباید با دکتر اولت ترمیم کنی اصلا کلا ترمیم کار هر کسی نیس چون یا بدتر میشه یا جذب میشه
من اگه شروع کنم مطب گردی اونم فقط بین منافی وبشارتی میام چیزایی رو که دیدم میگم مشکل بینی من اینه که قوس دار شده و در قسمت استخونی گود. متنفرم ازش.میخوام قسمت استخونیم رو پر کنم و بینی ام بزرگ شه
زی زی جون خیلی عجله کردم واسه ترمیم ولی چیکارمیتونم بکنم نگران نوک بینیمم که قرمزمیشه وچال شده یکم.دیگه شرایط واسه بارسوم ندارم که اعتمادکنم به دکترا.من ساکن اهوازم تهران الان نمیتونم بیام
غصه نخور الی جان منم حالم خیلی بده یه روزایی بعضی مواقع یه ماه هایی شدیدا افسرده ام اونوقت دوست دارم برم بمیرم ولی امید داشته باش هر اشتباهی یه تاوانی داره ولی هر دردی هم یه درمون فعلا صبر داشته باش شروع کنم مطب گردی میام می نویسم هر چی دیدم