2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862188 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الی جان من فقط میدونم ترمیم کار هر کسی نیست فعلا صبر کن تا اینجا من فقط شنیدم منافی و بشارتی خوبن ولی باز عجله نکن من ده ساله عمل کردم ولی جرات ندارم برم واسه ترمیم حتما یک ماه برو مطب بشارتی و منافی موردها رو از نزدیک نگاه کن خبرشو به ما هم بده بنظر من هر کس میخواد دوباره اشتباه نکنه باید یکماه دوماه فقط بره ترمیمی از نوع مشکل خودش ببینه من تو آشناها یه خانمی رو می شناسم که 4 بار عمل کرده ولی همه اش پیوند غضروفی که از گوشش میگیرن جذب میشه و برمسیگرده به شکل اولش. یه چیز دیگه رو هم فهمیدم اینکه نباید با دکتر اولت ترمیم کنی اصلا کلا ترمیم کار هر کسی نیس چون یا بدتر میشه یا جذب میشه
من اگه شروع کنم مطب گردی اونم فقط بین منافی وبشارتی میام چیزایی رو که دیدم میگم مشکل بینی من اینه که قوس دار شده و در قسمت استخونی گود. متنفرم ازش.میخوام قسمت استخونیم رو پر کنم و بینی ام بزرگ شه
زی زی جون خیلی عجله کردم واسه ترمیم ولی چیکارمیتونم بکنم نگران نوک بینیمم که قرمزمیشه وچال شده یکم.دیگه شرایط واسه بارسوم ندارم که اعتمادکنم به دکترا.من ساکن اهوازم تهران الان نمیتونم بیام
غصه نخور الی جان منم حالم خیلی بده یه روزایی بعضی مواقع یه ماه هایی شدیدا افسرده ام اونوقت دوست دارم برم بمیرم ولی امید داشته باش هر اشتباهی یه تاوانی داره ولی هر دردی هم یه درمون فعلا صبر داشته باش شروع کنم مطب گردی میام می نویسم هر چی دیدم
سلام دوستان من یکی از پره های بینیم خوب جوش نخورده و جای بخیش مشخصه ولی بقیه بینیم اوکی هست و خدارو شکر مشکلی نداره کسی میدونه آیا جای بخیه بدون عمل مجدد ترمیم میشه و اینکه پیش چه دکتری باید برم