2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862188 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها.وقتی یاد5سال پیشم می افتم دلم واسه صورتم تنگ میشه باانتخاب اشتباه دکترالان افسردگی حادگرفتم جوری که ازرفتن توجمع شرمنده میشم واشتباه دوبارم وقتی بودکه بازم به دکتراولم اعتمادکردم واین شده حال این روزا که کاش هیچوقت بدون تحقبق دست به عمل نمیزدم الان من موندموروزایی که حتی ازدیدن توآینه ترس دارم من پیش دکترقاضی پورهردوعملم بود
بزرگترین اشنباه زندگیم عمل بینیم بود نمیدونم ترمیم میخوام بکنم یا نه درست میشه یا نه بینیم کاملا فانتزیه و من فوق العاده طبیعی می خواستم و می خوام اصلا چهرمو نمی شناسم و از خودم خجالت می کشم چه برسه به مردم
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
بچه ها چرا هیشکی تو گروه فعال نیس خواهش میکنم بیاین تجربیاتتون رو بگین مث همدیگه دیگه کجا پیدا کنیم دکتر من که ایشاله خدا ازش نگذره زده دماغ منو نصف کرده شده اندازه فنچ آخه مردیکه کی گفته تو اینقد از این برداری .آخه کدوم دماغی اینقدر بزرگه که تو یه مشت ازش برداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیش کی برم درستش کنه تو روخدا یکی جواب بده میگن منافی خوبه بشارتی رو هم میگن ولی بالاخره کی خوبه؟ پیر دماغ شدم بخدا رفت
خواهش میکنم آقای بی اعصاب که بدتر از من نصف دماغش رفته بود و قرار بود با منافی عمل کنه بیاد بگه عمل کرد؟ چی شد؟ چیکار کرد؟ خانم هستی با بشارتی عمل کرد؟ بچه ها تو رو خدا برگردین زندگیمو الکی الکی دادم بر باد رفت من فقط میخواستم نوک بینی ام خوش فرم شه. جناب دکتر اسلامی که تا عمر دارم واسش بدترین ها رو آرزو میکنم زد پاک استخون بینی منو تراشید. مردیکه مردم میرن پیوند میکنن تو می تراشی؟اصلا کی به تو گفت دست به استخون بزنی.برگشت به من گفت باید با دست گل می اومدی بخاطر چنین عملی. برای این دماغ فنچ عروسکی سربالا تعظیم میخواد.امیدوارم یه طوری بشه مجبور بشه خودش دماغ خودشو عمل کنه یعنی بزنه له کنه خودشو ها یعمی یه نخود بمونه اون وسط ببینم بازم به کارش میگه شاهکار
بچه هاخواهش میکنم همفکری کنیدمنم دوبارعمل کردم بینیمو وآرزومه باردوم بینیمودست دکترناشی نمیدادم.دکتری که یبارنتونه درست عنل کنه باردوم بدترمیکنه نه تنهابینیرو بلکه فرم صورتو.من پیرشدم بخدا اگه کسی میتونه همفکری کنه این شمارمه09386309104