2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
قضاوت به عهده خود شما دوستان ما نی نی سایتی ها یک با چوب شخصی آدم فروش به نام باوان رو خوردیم که حتی دکترش یکی از بچه های اینجا رو کور کرد ببین تو با کار دیشبت خودتو روندی
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاسف بهترین کلمه ای که میشه واسه شما استفاده کرد خانم دوشخصیتی مینا و سارا اسکویی
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
تاسف بهترین کلمه ای که میشه واسه شما استفاده کرد خانم دوشخصیتی مینا و سارا اسکویی
آلمین خانم یه نگاهی به تاریخ عضویتت بنداز بعد پیام قدیمی بودن بودن رو تو تاپیک تایپ کن و سلام بنده رو به اون دوستتون سارا اسکویی برسونید
اقای انتظار اقای میرحسینی لطفا یه نگاه به لیست دوستاتون بندازید،،،کار ظروری پیش اومده
کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند،،،مثل یک فیلم دکمه برگشت رو زد و با سرعت 24xزندگی رو برگردوند
جراحی زیبایی بینی من معتقدم باید اول ادم بره نمونه کارا رو ببینه که متوجه شه کار دکتر خوبه یا نه من خودم کلی تحقیق کردم تا بهترین جراحی بینی داشته باشم بعد از یک ماه تحقیق دکتر نجف بیگی به نظر من از همه بهتر بود بهتر توضیحی دربارش ندم خودتون برید سایت نمونه کاراش ببینید ادرس سایتش بخش گالریش پر از نمونه کار جراحی بینی http://www.drnajafbeygi.com من که خیلی راضی بودم اما قضاوت با شما 02186081875
کاربران عزیز با سلام خواهشمند است در پستهای خود از نام بردن پزشکان و جراحان جدا خودداری فرمایید. در ماههای اخیر به دستور پلیس فتا آی دی کاربران زیادی که شاکی خصوصی داشتند پیگیری شد. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و شکایت پزشکان لطفا ملاحظه بفرمایید. تا برای شما و تاپیکها مشکلی بوجود نیاید
از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم
هر جا از دکتری اسم بردید پاک کنید برای شما و سایت مشکلی پیش نیاد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar